torstai 14. huhtikuuta 2016

Saamattomuus

Blogi on ollut useasti mielessä, mutta siihen se sitten on jäänyt.
Kamera on pölyttynyt naulassa ja odottanut emännän inspiraatiota. Nyt emännälle tuli jonkinlainen inspiraatio, joten tarjolla on kuvia kuukauden ajalta. Olisi tämäkin päivitys jäänyt tekemättä, jos olisin lähtenyt ottamaan nyt-juuri-kuvia :)

Seipähistä teki isäntä pidikkeitä lyhdylle, kesän aikana ne puretaan ja tilalle rakennetaan aita heinäseipäistä.
 Hyvä esitellä näin huhtikuun puolissa välissä joululahjoja, mutta lahjoinpa itseäni jouluna Mari Simmulssonin seinälaatalla. Vaasaan suutantuneesta kirppisreissulta tarttui mukaan vain kaksi Upsala Ekebyn Majlis - lautasta (1e/kpl) ja samaisen valmistajan pieni cocktail-kippo (1,50e)

 Paikalliselta facebook-kirpparilta bongattu kirjahylly täytettynä rakkailla kokoelmilla ( liuta erilaisia bambeja ja J.R.R. Tolkien / Hobitti / Taru sormusten herrasta - roinalla).

Menetin myös ebay - neitsyyteni tämän patsaan vuoksi. Eikö olekin kaunis?
Rintakuvassa esiintyvän hahmon nimi on Mouth of Sauron ( Sauronin suu ), joka esiintyy J.R.R. Tolkienin Kuninkaan paluu - kirjassa, sekä kyseisen elokuvan extended - versiossa. Patsaan valmistajana toimii Sideshow Weta. Tätä patsasta on valmistettu 4000 kappaletta ja minun omani on kappale numero 1947/4000.

Kauan on myös kestänyt, että isäntä sai ripustettua kirjastoon huutokaupasta ostamani valaisimen (jonka olisi tarkoitus mennä sittenjoskus baarin puolelle, saa nähdä). Käsittääkseni valaisin on bakeliittia, voin olla väärässäkin, mutta uusi se ei ainakaan ole.

Kuvasarja huipentuu kylän pääsiäiskokkoon. Vuosi sitten kokko kyti viikon, eikä syttynyt kunnolla. Sitä aikaisempana vuonna kulotus karkasi ja kokko paloi viikon etuajassa. Nyt sitten kylänmiehet ottivat ja polttivat ladon. Käy se tietty niinkin :)

2 kommenttia:

  1. Upeita löytöjä ja edelleen ihastelen tuota sun bambikokoelmaa! <3

    VastaaPoista
  2. Jospa innostus tulisi pihasta tai jostain parannuksesta mutta ei mitään paineita. Kiva kun kirjoitit.

    VastaaPoista