sunnuntai 15. marraskuuta 2015

Marraskuu

Aika kuluu kuin siivillä ja päivät lyhenevät. Valoisaa on enää vain alle 7 tunnin ajan vuorokaudesta ja ensilumesta ei ensimmäistäkään näköhavaintoa. Olen kyllästynyt tuohon ulkona vallitsemaan harmauteen ja synkkyyteen, jopa semmoinen 5-10cm lumikerros riittäisi, mutta säätiedotuksen mukaan, sitä ei ole näkyvissä ainakaan seuraavaan viikkoon.

Kodissa ei tapahdu mitään, remontti ei edisty. Kirppiskierrokset ovat jääneet vähemmälle ja muutenkin tuntuu, että enää en löydä kirpputorilta juuri mitään. Ehkä olen vihdoinkin sisäistänyt sen, ettei kaikkea tarvitse. Ehkä. Jotain pientä kivaa olen kuitenkin löytänyt viime postauksen jälkeen.

4 kommenttia:

 1. Täällä Keski-Suomessa alkoi juuri satamaan lunta, jospa sää ennustus menee pieleen ja saatte lunta sinnekkin...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, toivottavasti se lumisade tulisi tännekin! Kuuden maissa aamulla satoi tilkkanen räntää mutta se oli ohi jo kahdeksalta :(

   Poista
 2. Lukeeko tuo muovisen kauriin (peuran, mikä hirvieläin nyt onkaan) takana jotain? Mä ostin uskottavasti saman sarjan kellon raadon juuri ja ärsyttää, kun en saa mitään selvää takana olevasta tekstistä, koska on kiva googlaa kaikki löydöt, vaikkei sillä ole mitään väliä :D

  VastaaPoista
 3. Sinulla on samanlainen lamppu katossa kuin minullakin! Se on hauska! Olen itsekin tyytyväinen valaisimeeni, purin kierrätyskeskuksesta ostetusta valaisimesta kaiken pois ja laitoin hehkulampuksi ison pyöreän pallon. Tulee hyvä valo! Yksinkertainen on joskus parasta.

  VastaaPoista