sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Kevättä verhoissa

Hitaasti mutta varmasti lähestyvän kevään kunniaksi, tilasin Jotexilta verhokangasta (joka näyttäisi olevan nyt tarjouksessakin). Sininen ei ole ikinä ollut minun värini, mutta tälläinen vaalean hempeä sävy tuo kyllä kevään ikkunalle.
Viime keväänä ostettu yksinäinen verho toimii pöytäliinana, on se vain kaunis. Myöhäistä ( ja päivän toista ) aamiaista nautittiin Arabian sarjaton - mukista, sekä kirpputorilta edullisesti löytyneestä Rörstrandin lautaselta. Lautasen kauniit kuviot ovat viehättävät.

Kevättä on ollut ilmassa jo viikon, kunnes lumisade saapui tänään kaunistamaan maata. Näiden kahden kuvanotto hetkellä on eroa pari tuntia, joten kyllä sitä lunta vain satoikin.
 En ole aikoihin käynyt rannassa, lähinnä siksi, että takapihallamme on polviin saakka lunta. Nyt halusin kuitenkin nähdä, kuinka joesta on jäät sulaneet. Myrskyssä kaatunut puu retkottaa rannan tuntumassa, keväällä nähdään sen aiheuttamat vauriot.
 Ja kyllähän ne jäät ovat sulaneet, muistakaa siis varoa heikkoja jäitä.

 Loppukevennyksenä toimii Alma, joka innostui pesemään miehen karvahattua. Aioin ottaa hatun pois, mutta neidon ilme oli niin aneleva, että annoin sen jatkaa pesuhommia.

1 kommentti: