sunnuntai 26. lokakuuta 2014

Sekasotkuisan kodin värit: ruskea

Blogeissa on kierrellyt nyt ahkerasti värihaaste ja ajattelin hypätä haasteeseen mukaan.

Ensimmäisenä vuorossa on ruskea, joka on meillä liiankin hallitseva väri.
Talo on rakennettu 1950 ja sanoisin värimaailman perusteella, että 1970 - luvulla on vähän maalailtu pintoja. Tulevaisuudessa saa lähtöpassit suurinosa ruskeasta, mutta ei ihan vielä (valitettavasti). Viimeinen kuva on otettu kesällä (voi kesä, tule pian takaisin!) kun unohdin ottaa ulkosalta kuvan.

7 kommenttia:

 1. Meilläkin on ihan liikaa ruskeaa joka on lisäksi ollut yksi inhokkiväreistäni. Jotenkin siihen on vain tottunut ja ruskeaan on helppo yhdistää muita värejä. Mutta jahka joskus saadaan remonttia aikaan haluan joka huoneesta eri värisen. <3 p.s. Munn blogissa olis tyrkyllä pari pääsylippua Tampereen kädentaidot messuille. =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruskea on ihan kiva väri, riippuu vähän siitä variaatiosta. Tuntuu, että tuon ruskean takia meidän sisätilat huutavat "meillä on rempattu seitkytluvulla hähhähhää" ja kyseinen vuosikymmen ei ole sisustuksellisesti lemppari lainkaan :) Kiitos vinkistä tuon arvonnan suhteen, meikäläinen on niin köyhä ettei ole varaa lähteä Tampereelle :/

   Poista
 2. Ruskeaan on tosiaan helppo yhdistellä muita värejä, niin kuin Niin Kookin mainitsi. Se on jollain tavoin sellainen "neutraali" väri. Ennen ei kuulunut minunkaan lempiväreihin mutta löytyy sitä nyt meiltäkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minusta kyllä tuntuu sille, että suurinosa ruskeasta saa meiltä kenkää kun vain aika on oikea. Ehkä oven ja ikkunanpielet jäävät ruskeaksi, koska on maalattu niin paksulla kerroksella maalia ja luultavasti hajoavat, jos niitä yritetään irroittaa. Tulevaisuuden keittiöremontissa saattaa kuvissa näkyvä muovimattokin lähteä, mutta sitä jätetään mini-eteiseen muistoksi kyllä :)

   Poista
 3. Ajatteles, olisin tuonut värihaasteen seuraavaksi tänne. Enpä kuitenkaan ehtinyt. Mukavia ruskeita olet löytänyt, jään mielenkiinnolla odottamaan jatkoa :)

  VastaaPoista
 4. Ihan purkkikokoelma ja mikä suloinen koiruli <3. Vähän aikaa sitten minulla oli ruskeakausi vaatteissani, mutta nyt se on ohi. Kaksipiippuinen asia tuo ruskea väri. Mutta noi elukkaopetustaulut ovat hienot ja jalkalamppu kans.

  VastaaPoista
 5. Oi, mitkä retroruskeat siellä! Tykkään itsekin ruskean eri sävyistä.

  VastaaPoista