perjantai 10. lokakuuta 2014

Golden roses

Töiden jälkeen poikkesin multasormeen. Eihän mun pitänyt enää ostaa yhtäkään taimea, eikä sipulia. Vai ei. Lyhtykoiso ja kaksi kääpiökurjenmiekkaa, lumikellon sipuleita, rusolaukkaa ja kirjopikarililjaan sipuleita. Jos nyt en sitten enää tälle vuodelle ostaisi yhtäkään taimea, sipulia tai siemenpusseja? Ensi kevättä odottaa muutenkin jo 21 siemenpussia, montakohan mahdan keväällä hankkia? Toivoin löytäväni ruusun taimia, mutta ne olivat jo aikoja sitten loppuneet.
Hain sitten postista kirjaston ikkunaan ruusuja.

Olen etsinyt sopivia mummo-henkisiä ruusuverhoja pidemmän aikaa. Jossain, mutta en muista missä, näin aivan täydelliset ruusuverhot, jotka kirkuivat nimeäni. Niitä verhoja en saanut, olivat jonkun toisen aarre, mutta lumppulan villiksestä kotiutin ihanat verhot.

Muutama päivä sitten, käväisin naapurikaupungin kirpputorilla, joka sijaitsee työpaikastani vaivaisen 1,5 kilometrin päässä. Yleensä en kyseisellä hyväntekeväisyyskirpparilta löydä mitään, tavaraa on paljon mutta harvoin mitään minua kiinnostavaa, jossa olisi hinta kohdallaan.
Mutta tällä kertaa oli asia toisin. Ilmaislaatikosta kirjastonpoisto Mauri Kunnaksen joulupukki - kirja ja ihana pupukangas 2 eurolla! En tiedä mitä sillä tekisin, myisinkö vai jättäisinkö odottamaan, jos vaikka perheenlisäystä joskus tulisi. Tällä hetkellä olen jälkimmäisen kannalla, mutta on eri asia, pysyykö tallessa niin monta vuotta :)6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ehkä se pitää jättää odottamaan sitten, toivotaan että pysyy tallessa ja ettei tule myytyä rahapulassa :)

   Poista
 2. Samaa mieltä, Pupu odottamaan. Nuo on niitä löytöjä joita on nykyään harvassa. =) Voiko siemeniä olla liikaa...???Mulla on taipumus myös hurahtaa taimi/siemen osastoilla. Tänä vuonna en ole edes käynyt koska tiesin etten ehdi pihan eteen tikkua ristiin laittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää koittaa laittaa pupu talteen sellaiseen paikkaan, mistä se löytyy vielä vuosien päästäkin :D Ja kyllä, siemeniä voi olla liikaa, ensi keväänä pitää varmaan rustata uusia kukkapenkkejä. Tänne muuttaessa, oli markilla tasan yksi kukkapenkki. Nyt niitä on yhteensä neljä, eikä riitä mihinkään! Plus tietty kasvimaat ja hopeapajujen juurelle paiskotut narsissin taimet ja ja ...

   Poista
 3. Tuo pupukangas on ihmeen tutun näköinen, mulla on varmaan ollut sellainen pienenä. Laita ihmeessä talteen, yksi kangas ei onneksi vie hirveästi tilaa.

  VastaaPoista