sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Syyskuun lopussa

Syyskuun lopussa on tilattu sorakuorma. On rakennettu mansikkamaa, jossa muovin loppumista kesken kirottiin ahkerasti. On haettu Lunalle häkki Parkanosta. On ihailtu syksyn värejä ja harmiteltu pimeyttä. Hämähäkkejä on hätistelty nurkista ja niiden seittejä siivoiltu.
3 kommenttia:

 1. Täällä uusittiin jokin aika sitten huikeat kolme riviä mansikkamaata, meni niin hermot että tultiin siihen lopputulokseen että laitetaankin se keväällä perunalle :D mä niin haluaisin tuollaisen peppi seinälautasen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sain miehen hirvimettäkaverilta 50 mansikantaimea ja tietty lähes kaikki niistä, joissa ei ollut juurimöhkäleitä jäljellä, ovat kuolleet. Ensi kesänä uudet taimet vaan kasvamaan :P Olen itsekin tykästynyt tuohon Peppi lautaseen ja koittanut etsiskellä niitä lisää, mutta huutonetissä näyttävät olevan 25-30euroa kappale, joten ovat jääneet ostamatta :/

   Poista
 2. Meillä kasvaa mansikkaa villiintyneenä pitkin pihamaata. Tai ei siis tietenkään tee marjaa, mutta lehtiä löytyy ihan joka paikasta...Pitää varmaan ensi keväänä kokeilla istuttaa ihan taimia, jos vaikka satoakin saisi ;)

  VastaaPoista