keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Sumu saivuSääilmiössä ei ole viime aikoina ollut muutosta. Joko on sumuista tai aurinkoista, kyllähän se syksy kelpaa tälläisenäkin. Aurinkoisina päivinä olen ihaillut kukkapenkkejäni, unikot ne vain jaksaa, samoin tarhasalkoruusu ja kullero. Jatkuvasti tekisi mieli mennä ostamaan uusia taimia, mutta se vaatisi uuden penkin tekemisen ja sitä ei nyt jaksaisi. Tänään tai huomenna pitäisi tehdä mansikkamaa, vaivaiselle 50 kappaleelle mansikan taimia, kuinkahan siihen saisi voimia. Haravoin puuvajan lattialta puunmoskaa, jonka levitin kukkapenkkeihin. Ei ehkä niin esteettistä, kuin kaupan versio mutta ajaa täysin asiansa.
 Remonttirintamalla ei ole tapahtunut yhtään mitään, jos vain osaisin niin takuulla olisin itse mennyt tekemään mutta.... Kyseisen taidon / osaamisen puuttuessa keskityn sisustamiseen ja silläkään rintamalla ei ole tapahtunut juuri mitään. Baarin puolelle yritän jo ennakkoon etsiskellä sopivan kokoista edullista villamattoa, sellaista 2m x 3m. Yhdistelmä kuulostaa hyvältä, paitsi että villa - edullinen - koko. Parhaillaan sellaista yritän saada eräältä fb-kirppikseltä, toivottavasti onni suosii ja saan maton. Sitten voin ruveta jo ennakkoon etsimään verhoja ja ja ja ja..... Posti toi lumppulasta hyvän kokoisen palasen Marimekon Saivua, joka päätyi samantien keittiön pöydälle. En tykkää tuosta muovisesta liinasta, mutta suojaapa ainakin kankaita eräältä mieheltä joka tekee pöydällä leipänsä. Ruokailunurkka on niin marimekkoinen tällä hetkellä, on saivua pöydällä, tantsuja ikkunassa ja kaivoa tuolien istuinosissa.

Olisikos Teillä postailutoiveita?

2 kommenttia:

  1. En tiedä postailutoiveista, mutta sulle on haastetta täällä: http://syvalta.blogspot.fi/2014/09/rakkaita-esineita-haaste.html

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiva! En ole huomannutkaan, kiitos :)

      Poista