tiistai 19. elokuuta 2014

Revontulet

Varma syksyn merkki. Revontulet. En edes muista, koska olisin niitä viimeksi nähnyt tai koska niitä olisi elokuisella taivaalla seikkaillut, muistaako joku muu?
Viime yönä ajelimme metsissä, koska tänään päättyi koirien kiinnipitoaika ja tuo suurimetsästäjämies halusi vähän tutkailla, että minne koiran päästäisi aamusta irti. Hirviä ei näkynyt mutta revontulet sen sijaan valtasivat taivaan. Olen pahoillani hieman sumeista kuvista, ehkä on aika hankkia kameraan jalka?

Olkaa hyvät ja nauttikaa! Minä lähden tästä kirpputoreille ja toivottavasti seuraava postaus käsittelee hienoja löytöjä.

6 kommenttia:

 1. Wautsi, hienoja revontulia! Meidän koirilla samat puuhat, tänään alkaakin sitten parin päivän sorsastusleskeys...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla alkaa myöhemmin hirvileskeys, kuinkahan vaan sen ajan taas pärjää :)

   Poista
  2. Tervetuloa kerhoon :) Joo, tää sorsastus on aika mietoa tuohon hirvestykseen verrattuna. 2-4 päivää viikossa jouluun asti. Välillä omissa seuroissa, välillä pitkissäkin matkoissa. Onko teillä hirvikoiria? Meillä kaksi jämptiä, yksi karhukoira ja norjanharmaa menehtyi taannoin.

   Poista
  3. Meillä ei ole kuin tuo yksi norjanharmaa, joka on miehen isän koira. Muut kolme koiraa ovat "turhia", vaikka minun mielestäni se on nykyään jopa harvinaista että koiralla on oikea käyttötarkoitus (muukin kuin sohvaperunointi). Mies on harkinnut, että tulevaisuudessa voisi hankkia mäyräkoiran ja lähteä kaurismetsälle, meikäläinen on tälläinen kunnon ituhippi ja en oikein hirveästi innostu koiran hankkimisesta vain metsästyskäyttöön mutta mutta :D

   Poista