lauantai 9. elokuuta 2014

Harmaata ja koleaa

Hyvää, harmaata ja koleaa sunnuntaita!

Syksyn vivahteen huomaa ilmassa, lämpömittari näyttää 20astetta kun normaalisti tähän aikaan se on lähempänä jo kolmeakymmentä. Ei siinä mitään, en valita. Villasukat jalkaan ja teetä niin paljon kuin sielu sietää.

Paikkakunnalla jossa asun, on vain kaksi kirpputoria. Toinen on lahjoitus - periaatteella toimiva ja toinen itsepalvelulla. Kummastakaan ei loistolöytöjä useinkaan tee, joten olen viime aikoina harrastanut facebook - kirpparointia ja kyllä muuten kannattaa! Valitettavasti aikataulut eivät mene aina yks yhteen.

Tämän aarteen bongasin ja samantien näppäilin "jono" ja tietenkin ensimmäinen ostaja perui ja sain sen. Harmillisesti ei minulla ollut kulkua sinne suuntaan, missä peili oli joten passitin pikkusiskon noutohommiin ja näin on taas yksi roju aarre pelastettu.
Pidän tavaroista joilla on historiaa ja jokin tarina kerrottavana. Tämän piian peilin tarina on se, että se on ollut käytössä teatterin rekvisiittana ja esimerkiksi lokero ei aukea lainkaan.
Vielä on mietinnässä, että millä sävyllä peilin uudistaisi... Valkoisella? mintunvihreällä? turkoosilla? vaaleanharmaalla? Tuota ruskeaa on meillä täällä talossa aivan riittävästi ja siitä haluan eroon.
 Eikä unohdeta tietenkään laittaa koirakuvia, kuka nyt ei niitä haluaisi nähdä?

6 kommenttia:

 1. Olin suunnitellut lähteväni tänään marjametsälle, joten astetta viileämpi sää ei haittaa laisinkaan. Ihan huikea löytö tuo piianpeili, turkoori voisi olla aika raikas. Ja koirukuvia ei voi olla koskaan liikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on vakavassa harkinnassa, että sukeltaisinko noihin meidän omiin marjapuskiin vai en :) Turkoosi ja mintunvihreä ovat tällä hetkellä päävaihtoehtoina piian peiliin, kun vain saisi aikaiseksi :)

   Poista
 2. Luonnosta nappaamasi valokuvat ovat niin kauniit. Etenkin tuo, missä on viljaa. Se vei sydämeni...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pitäisikin vielä ottaa viereisestä viljapellosta kuvia ennenkuin se puidaan :)

   Poista
 3. Ihana koiruus, selvästikin kokenut valokuvamalli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, yleensä Alma hiukan vaivaantuu kameran edessä olemisesta, näissäkin kuvissa sen huomaa korvien asennosta :)

   Poista