lauantai 23. elokuuta 2014

Aarteita kirpparilta ja rompetorilta

Toisen romu on toisen aarre. Tätä toistelen itselleni ja miehelleni. Miehen mielestä toisen romu on oikeasti romua, eikä minun pitäisi kaikkea kotiin tuoda. Mutta minä haluan säästää ja pelastaa vanhaa tavaraa, vanhassa tavarassa olevat elämän jäljet tuo sielukkuutta. On aina hauska miettiä, että mitä kyseinen tavara on kokenut ja mitä sen elämän varrella on tapahtunut. Montako lasta on vanha pöytä nähnyt, montako syöjää on ollut vanhalla lautasella tai montako leikkijää on ollut vanhalla lelulla. Tästä pääsemmekin viimeaikaisiin kirpputori ja rompetori löytöihini.

Muovinen miska, pikkuinen pinokkio, ristipistotyö ja punainen vanha laukku löytyivät kirpputorilla pikkurahalla.

Tänään vietin päivän juthbackan rompetorilla Uudessakaarlepyyssä vanhempieni, pikkusiskoni ja kummisetäni kanssa. Tapahtuma on ihana, vaikka myyjiä onkin todella paljon, jolloin etsimiseen hiukan turtuu mutta jotain kuitenkin löytyi. Loistolöytöjä oli wiinbladin seinälautanen ja leimattu Sarpanevan kynttilänjalka. Mutta paras löytö on viimeisissä kuvissa, aivan täydellisen ihana pöytä!Psssst. Heinässä Heiluvassa arvotaan Saanaa ja Ollia! Arvontaan pääset kuvaa klikkaamalla!
http://heinassaheiluvassa.blogspot.fi/2014/08/saana-ja-olli-arvonta.html#comment-form

12 kommenttia:

 1. Tuo pöytä on ihana, ystäväni aitan nurkalla oli tuollainen sateessa, kysäsin viime näkemällä haluaisiko myydä sen minulle, mutta se oli nyt lapsilla leikkimökissä, nooh onneksi löysin kuitenkin samalta reissulta sohvapöydän roskiksesta. Siitä myöhemmin lisää blogissani...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo pöytä oli kyllä aivan paras löytö! Pikkusisko oli sen jo aiemmin kierroksella huomannut, mutta ei sanonut siitä mitään. Ennen kotiinlähtöä suoritettiin vielä rompetorin alkupäässä pikakiertely ja silloin tuon pöydän näin eikä ollut todellakaan hinnalla pilattu, vaivaiset 10euroa.

   Poista
 2. Ihana on tuo pöytä, todella!
  Mullakin on yksi muovinen Miska-nalle. Juuri tarinat ja ei-kertakäyttöisyys viehättävät vanhoissa esineissä, koska ennen tehtiin kestävämpää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miettii juurikin vaikka tuon pöydän tarinaa, kuinkahan vanha se lienee... 50 vuotta? 60 vuotta? Ja silti noin hyvässä kunnossa. Katsotaan vaan niin 50 vuoden päästä jonkinlaisessa kunnossa ei ole kuin design huonekalut, eihän lastulevystä valmistetut kestä kymmentäkään vuotta.

   Poista
 3. Hienoja löytöjä; varsinkin pöytä ja Sarpanevan kynttilänjalka!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kun näin ensimmäisen kerran noita sarpanevan kynttilänjalkoja, ajattelin niiden olevan rumia mutta niin se vaan mieli muuttuu. Joidenkin tavaroiden suhteen vaaditaan toinenkin vilkaisu :)

   Poista
 4. Onpas kyllä nätti pöytä.
  Meilläkään ei ihan aina ymmärretä tätä kirppistelyäni. Mutta se on niin kivaa, kun koskaan ei tiedä, mitä vastaan tulee. Ja ne tarinat minuakin kiehtovat. Juuri näin kävi puumummon kohdalla, josta blogissani kirjoitin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei mies ymmärrä oikeastaan ollenkaan kirppistelyäni, kun kuulemma nurkat on valmiiksi täynnä tavaraa ( mutta suurinosa on edellisen asukkaan romua! ). Löytämisen ilo on ehkä tärkein kirppistelyssä ja tietenkin se, että saa antaa kodin jollekin tavaralle, jota ei ehkä ole etsinyt mutta sitä tarvitsee kuitenkin.

   Poista
 5. Ihana blogi, mahtava talo ja kauniita kuvia, tänään vasta löysin tämän ja piti heti kahlata kaikki tekstit läpi :) Itsekin asun vanhassa talossa, ja remontti on ikuisesti kesken... Silti en vaihtaisi tätä pois mistään hinnasta. Ps: terveisiä naapurista, taidetaan asua samalla seudulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua! Nyt jäi heti kiinnostamaan että kuka mitä missä naapurissa :D

   Poista
  2. Teiltä Lapualle päin samalla puolen tietä, punainen wanha tupa jossa 10 ikkunaa tielle päin :) Eija

   Poista
  3. Uuu taidanpa tietääkin! Oon sitten teidän taloa ihastellut ohi ajellessa ja ajatellut että hui kauheaa mikä ikkunoiden pesu :) Pitää selvästi joskus tavata ja vaihtaa kuulumisia!

   Poista