sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

Unikko

Joko olette kyllästyneet kaikkialla villitseviin puutarha kuviin? Lupaan, että seuraavassa postauksessa näkyy korkeintaan muutama kukkanen.

Tilanne on vain nyt sellainen, että on aivan pakko esitellä kaikkialla unikko-penkkiäni, ennenkuin täksiKIN päiväksi luvattu vesisade vie kukkaset mennessään. Neljäs päivä putkeen luvattu vesisadetta, kiitti pilvien herra, mulle riittää jo!

Idänunikko ( papaver orientale coral reef ), turkinunikko ( papaver commutatum ), pioniunikko ( papaver somniferum paeoniflorum) ja oopiumunikko (papaver somniferum).

Kävin myös eilen ensimmäistä kertaa tsiikaamassa erään tutun uutta taloa ja kyllä remppajalkaa alkoi vipattamaan oikein olan takaa! Meidän molempien pihat rajoittuvat veteen, tutulla luomaan ja meillä jokeen.
Lisäksi hyvin kateellisena kalkkunana ihailin tutun löytämää lehtitelinettä, miksei mulle osu tuollaista kohdalle? Siihen voisi laittaa vaikka miehen akuankat, tai uusimmat sisustuslehdet tai mitä mieleen vain tulisikaan. Toivottavasti tuttu siihen kyllästyy ja antaa sen mulle sijoitukseen.

 Jos sattuisi käymään niin hyvä tsäkä, että sade ei tulisikaan meille, voisin vaikka pestä mattoja. Muussa tapauksessa mittailen ja mallailen kirjastossa, jos vaikka eräs tapettini riittäisi sinne ikkunaseinälle. Ihanaa sunnuntaita kaikille!

3 kommenttia:

  1. Unikot on ihania! Ja tuo lehtiteline, siitä saakin olla vähän kateellinen! :)

    VastaaPoista
  2. Mielellään ihailen unikkoja. Minun unikkoni vei lumisade kesäkuussa :(.

    VastaaPoista
  3. Jatka vaan puutarhakuvien jakoa, meikä ainakin nauttii. Unikot on aivan ihania. Onnittelut uudesta kamerasta, hyviä kuvia sillä tulee. Ja uus bannerikin on kiva.

    VastaaPoista