lauantai 26. heinäkuuta 2014

Kuuma vaiko eikö

Kuulutteko niihin ihmisiin jotka nauttivat tästä helteestä vai niihin, jotka valittavat siitä? Minä kuulun jälkimmäisiin. Koko ajan on kuuma, talossa on lähes saman verran lämpötila kuin ulkona ja joessakin on vesi niin matalalla, ettei siellä pysy edes koirat uimaan.

En tosiaan ole tainnutkaan soveliaasti esitellä meidän laumamme uusinta vahvistusta aiemmin, maininnut ehkä sivumennen. Eli tässä on Vinku, eikö olekin söpö poika? Vinku on viisi vuotias norjanharmaa hirvikoira, joka meille muutti ulkokoiraksi.Vinku on tälläinen perheensisäinen kodinvaihtaja, muutti meille miehen isältä.

Remontti ei ole edistynyt juurikaan. Sähkömies kävi laittamassa kylppärin lattiaan lattialämmityksen ja ei olla tyytyväisiä työnjälkeen. Itse en näistä asioista tiedä mitään, mutta olen miesväen puheita kuunnellut. Seiniä on villailtu ja levytetty, vielä pitäisi sitä hommaa jatkaa. Tälläisellä helteellä ei vaan ole minkäänlaista inspiraatiota tehdä mitään.


Sivukkaasta keväällä löydetty villamatto on pesty ja voi poijat, se on nätti.
 Ja niitä kukkia :)


6 kommenttia:

 1. Oi, norjalainen :) Meillä on kaksi norjanharmaata, ja ensi keväänä tulee mitä luultavammin pentu. Nämä helteet on kyllä täyttä tuskaa harmaille, kun tuota turkkia löytyy :(
  - Bloodflower

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko teillä harmaat metsästyskäytössä? Tämä meidän harmaa on, lähtee taas isännän mukana hirvimetsään syksyllä ja minä tietenkin näen kauhukuvia karhuista, auton alle jäämisestä sun muusta.

   Poista
  2. Meidän nuorempi harmaa on myös metsästyskäytössä, vanhempaa potkaisi jossain vaiheessa hirvi sen verran pahasti, ettei enää hirveä hauku; viettelee siis ansaittuja vanhuuspäiviään :)
   -Bloodflower

   Poista
 2. Sulonen koira ja nätti matto. :) Välillä tulee valitettua helteistä mut ei ihan hirveesti kehtaa kun inhoan kylmää ja sitä kuitenkin riittää taas parin kuukauden päästä. Olishan semmonen 20 astetta mukavampi kun 30.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Itse tykkään kylmästä enemmän, kun silloin voi heittää lisää vaatetta niskaan ja laittaa takkaan lisää puita, kun taas kesällä ei auta vaikka ilkosillaan olisi niin on silti kuuma :(

   Poista
 3. Mikä ihana matto siel vilahtikaan. Helle alkaa olemaan kyllä jo vähän liikaa, vaikkakin siitä pidän!

  VastaaPoista