torstai 19. kesäkuuta 2014

Uusi kamera

Minulla on juhannuksen jälkeisenä maanantaina syntymäpäivä ja sain ennakkoon ihanan syntymäpäivälahjan, mitä en osannut odottaa. Nimittäin uuden kameran, Sonyn 3000 mallin järkkärin. Olen jo kauan himoinnut uutta kameraa, erityisesti järjestelmäkameraa mutta se on jäänyt aina, syystä tai toisesta. Kiitos vielä tätäkin kautta miehekkeelle, vanhemmilleni ja appivanhemmilleni, ootte ihania!
Tänään, heti aamulla tutustuin kameran käyttöohjeisiin ja juoksentelin ympäriinsä napsien kuvia. Samalla otin kuvia viime viime viikonlopun kirppislöydöistä, jotka tulivat vastaan miljoonakirppiksellä Tuurissa. Kuvissa näkyvien herkkujen lisäksi löysin neljä Finlaysonin "Taimi" kuosin tyynynpäällistä (kahdelta eri myyjältä, yhteensä 3euroa!), mummo käsilaukun ja maakarhu - aiheisen opetustaulun.

Vanha tsekkiläinen kuutiopalapeli oli vastustamaton.
Orvokki - aiheista ristipistotyötä mietin vähän aikaa, mutta koska myyjä oli niin ihana niin sen päätin ostaa kokoelmiini. Ihanalla myyjällä tarkoitan lupsakkaa mummua, joka oli selvästi tyhjännyt omia kaappejaan.
Hirvi - aiheinen opetustaulu oli pakollinen hankinta metsästystä harrastavalle miehelle. Ja onhan tuo taulu todella kaunis, ensimmäinen pystysuuntainen opetustauluni.
Sitten niitä " mulla on uusi kamera " kuvia.
Me aiomme viettää juhannuksen kotona, ehkä käymme ajelemassa ympäriinsä ja nappailemassa kuvia. Suunnitelmiin kuuluu myös rannassa kylmän lonkeron nauttiminen, lintujen viserryksen ja hypähtelevien kalojen molskahdusten kuunteleminen sekä hyttysten/mäkäräisten läiskiminen.
Hyvää lomaa kesälomansa aloittaneille! Hyvää ja turvallista juhannusta!
 P.S. Kokeilin laittaa kuvat suurempina, parempi näin?

2 kommenttia:

  1. Moikka! Selailin blogiasi, samantapainen musiikkimaku, into kirppareihin, metsästävä mies (olen etsinyt tuota hirviaiheista koulutaulua!), norjanharmaita hirvikoiriakin on ollut ja esittelemäsi kirjatkin näyttivät tutuilta :D PS.Ehdottomasti isot kuvat toimii parhaiten.
    -Sanna-
    www.syvalta.blogspot.fi

    VastaaPoista