lauantai 28. kesäkuuta 2014

Satunnaisia

Raskaan työviikon jälkeen on mukava ottaa rennosti, vaikka sisällä on kaaos. Ulkona on sentään leikattu nurmikko (siihen menee kahdella leikkaajalla ja koneella kaksi tuntia), trimmattu ranta ja haravoitu se. Meidän rannassamme kasvaa paljon rikkakasveja ja kuin pisteeksi i:n päälle, on jokaisen ympärille kietoutunut elämänlankaa. Se on kaunis, mutta kasvaa liian nopeasti ja siihen meinaa kaatua liian usein.



 Olen niin rakastunut tähän uuteen kameraani! Jopa perus-asetuksilla saa kuvista lähes täydellisiä (ellei tausta ole kaiken valon imaiseva kammotus). Täällä vietettiin maanantaina minun vanhenemisjuhliani ja lahjaksi sain ennakkoon järjestelmäkamerani ja rakkaalta ystävältä lahjakortin kirjakauppaan.
 Olohuoneen nurkkaan on ilmestynyt tuoli. Suunnittelin kaunokaisesta itselleni bloggaus tuolia, mutta miehen pitää tehdä tuolivanhukselle pientä fiksaamista, ennenkuin siihen uskaltaa takamuksensa istuttaa. Ystävältä saatu yrttitee lämmitti ja kirpputorilta hankittu kaulakoru odottaa aurinkoisia hippeily kelejä.
Ensi viikonloppuna onkin luvassa reissu Tampereelle, ihanaa! Minä kun en juuri missään käy, niin tuntuu kuin olisi matkalla eksoottisempaankin kohteeseen. Suuntana on Lumous gothic festival ja sitä matkaseurani odottavat erityisesti. Minä odotan taas tutustumista finlaysonin museoon, vapriikin lelu ja kenkä museoon, syömistä Gopalissa ja Ravintola Kahvilla ( paljon vegaanisia annoksia! ) ja shoppailua esimerkiksi Runsaudensarvessa. Oijoi, olisi jo ensi viikonloppu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti