perjantai 13. kesäkuuta 2014

Pannuttaa!

Toinen viikko töitä takana ja hommat alkaa sujumaan. Osaan lukea kytkemiskaavioita ja pikkuisen kokoamiskuviakin. Kotihommat ovat jääneet vähiin ja viikonloput saakin viettää siivotessa.
Maanisena verhojen vaihtajana, vaihdoin keittiön haalistuneet vihreät verhot kirjastoon ja vaaleanpunaiset tantsut keittiöön. Sopii aivan täydellisesti clasulta vuosi sitten ostettuun radioon ja lidlin kukkakimppuun.
Aikaisemmalta kirpputorireissulta esittelemättä jäänyt rumankaunis maljakko on särkyneen hula-neidon kaverina kirjaston pikkupöydällä.

Pannukokoelma on lisääntynyt kahdella pannulla viikon sisään. Olen jo hetken aikaa etsinyt pehtooria tai keltaista finelin primavera pannua teeveden keittelyä varten, mutta en ole löytänyt sopivaa. Vanha kockumsin pannuni oli muuten hyvä, mutta kansi oli sisäpuolelta liiankin ruosteessa. Tein facebookissa kirppiksellä kaupat Heikki Orvolan suunnittelemasta pannusta. Pannussa kohtaa kaikki vaatimukseni, ulkonäöllisesti kaunis (pienet kauneusvirheet ei haittaa) ja toimiva. Puinen nuppi ja kahva voittavat vanhat pannun metalliset osat mennen tullen.
Kuin salaman iskusta, facebookin paikalliselle kirppikselle ilmestyi myyntiin pannu.
THE pannu. Se. Oli. Pakko. Saada.
En ole ikinä nähnyt livenä Catrineholmin pannua ja on se vain kaunis ja vielä käyttökuntoinenkin. Väri on ihanan hehkeä oranssin punainen. Nam.

1 kommentti: