keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Hurraa!

Sadepäivinä on mukavaa olla sisällä. Helteiden jälkeen sateet olivat tervetulleita, mutta lämpötilan laskeminen kahdellakymmenellä asteella ei miellyttänyt. Hyvä tekosyy kuitenkin juoda lempijuomaani teetä, joka ei helteillä maistu.

Teekuppi kouraan, läjä erinäisiä kirjoja ja sisustuslehtiä viereen ja sohvannurkka on valloitettu. Tai niinhän sitä luulisi. Tällä kertaa tartuin teekuppiin, piirrustuslehtiöön ja kyniin. Opiskellessani, oli luentomuistiinpanot enemmän täynnä piirroksia kuin muistiinpanoja. Mutta nykyään ei tule juurikaan piirreltyä, olen liian kriittinen omaa kädenjälkeäni kohtaan.
Postimies kuljetti minulle netin ihmeellisestä maailman ihanimman pikku purnukan, Ulla Procopèn Chymokselle suunnitteleman ja Arabian valmistaman sellaisen.
Myös H&M:n nettikaupasta uskaltauduin tilaamaan hyödykkeitä, ilmaisten postikulujen vuoksi. Metallinen ruukku: no mutta kun hieno kuvio. Vieraspyyhkeet: no mutta kun mies tykkää susista ja joskus valmistuva hieno kylppäri tarvitsee hienot pyyhkeet. Mintunvihreä kukka-keittiöpyyhe: no mutta kun mulla ei ole tarpeeksi keittiöpyyhkeitä (ai ei vai!).
Paikallisella kirpparilla oli jollakulla kivalla tyypillä myynnissä uusin avotakka, jota en vielä malttanut ostaa kaupasta. Nyt maltoin.

Viimeisin vaan ei vähäisin. Ensin 120 päivän koulutus ja sen jälkeen vakituinen työpaikka, hurraa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti