torstai 8. toukokuuta 2014

Aarteita

Eiliseltä reissulta Tuurin kyläkauppaan mukaan tarttui läpinäkyvää vahakangasta. Olen jo pidempään halunnut laittaa pöytään pellavaliinan (joka lienee Dora Jungin?), mutta en ole malttanut ilman tarvittavaa suojaa. Liina on kauniin herkkä, erityisen herkkä kahvi ja rasvatäplille.
Aamiainenkin näyttää kauniimmalta, kauniissa astioissa kauniin liinan päällä. Tänään aamiaiskattaukseen pääsi mukaan Riihimäen lasin lumihiutale - lasi ja iittalan taika - kulho. Alpro Soyan vanilja-jugurttia myslillä, vitamiiniporetabletti sekä kalkki+D ja B - vitamiinit, niillä on hyvä aloittaa päivä. Olen ollut 12 vuotta kasvissyöjä ja tammikuusta lähtien vegaani. Yleensä unohdan syödä vitamiinini, mutta nyt on pakko ottaa itseä niskasta kiinni, koska kyseisten vitamiinien saanti ruokavaliosta on vähäistä. Vegaanihan tarvitsee erityisesti B12 - vitamiinia, jota ei saa kuin eläinkunnan tuotteista.

 Hain myös postista ihanan paketin. Minä en kyllä todellakaan tarvitsisi enää mitään ihanaa paketissa mutta sen siitä saa kun tunneperäisesti ostaa. Mutta kun !
Harkitsin ensin näiden Alice in Wonderland - astioiden ottamista käyttöön, mutta kauniimmat ne ovat tuolla hyllyssä, Camille Rose Garcia:n kuvittaman sadun ääressä.
 Samalla hyllyllä on Camille Rose Garcia:n kuvittama Snow White.

Viime viikolla kirpputorilta löytynyt hula-tyttö joutui siirtymään pelargonioiden ääreen, mutta se ei häntä haitannut.

3 kommenttia:

 1. Ihania bambeja ja mitkä Liisa-astiat, oi!

  VastaaPoista
 2. Kyllä tuo liina on Dora Jungin Yrttitarha. Ja mitkä ihanuudet noi BAMBIT on! <3 Mistä oot ostanut? Ja ei nuo Liisatkaa hassummat ole...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bambeja on tullut osteltua kirppareilta ja lumppulasta facebookissa, yhden pesueen olen saanut vanhemmiltani :)

   Poista