sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Viikonloppuna

Eilen ja tänään oli Seinäjoella kirjat vaihtoon - tapahtuma, jossa olen käynyt pari kertaa aikaisemminkin. Ideana on, että ihmiset voivat tuoda itselleen ylimääräisiä kirjoja tapahtumaan ja viedä itselleen mukanaan uutta lukemista. Ylimääräisiä kirjoja ei ole siis pakko edes tuoda :)
Vein pussillisen kirppiksellä myymättä jääneitä kirjoja ja tulin kahden pussillisen kanssa takaisin.
Kaikista turhin näistä kirjoista oli ruotsin kielinen kuvitettu historia - opus vuodelta 1911. Mutta vuosiluvun takia sen otinkin, ensimmäinen yli sata vuotta vanha kirjani. Emily Brontën humiseva harju on toinen painos, vuodelta 1948.


Edellisessä postauksessa mainitsin hankkineeni annon pelargola kangasta keittiön verhokapaksi, mutta voi ei, kangas oli muutaman sentin liian kapeaa. Joten nyt meillä on kapoiset verhot. Tykkään silti kankaan ruudukosta, niin simppeliä mutta silti näyttävää. Koska meille on tulossa tulevalla viikolla (iiks!) koiranpentu, oli vanhat verhot otettava pois, sillä keittiön pöytä siirretään nurkkaan ja pentuaitaus tulee ikkunan alle. En mielelläni antaisi kauniita ötökkä-verhoja pennun syötäväksi.
Eilen ostetuissa narsisseissa avautuvat kukkaset.
Lisäksi sain tänään (ostin) Saltunraitin Annalta aivan mahtavan esineen! Mutta se ansaitsee aivan oman postauksensa, jonka kirjoitan tämän perään.

5 kommenttia:

 1. Ihania kirjalöytöjä! Harmitti älyttömän paljon, kun en tälläkään kertaa päässyt tuonne. Juuri noita vanhoja kirjoja olisin minäkin himoinnut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mua harmitti kun en löytänyt kolmatta osaa tuota fifty shades of greyta sieltä :/ Mutta paljon oli ihmisiä ja kyynärpää taktiikkaa joutui käyttää että johonkin väliin pääsi. Tuli aivan mieleen että olisi ollut kanalauman keskellä, kun uusia kirjoja laitettiin niin kanalauma syöksyi sekaan. Jos kiinnostaa, niin nuo eläinten maailmat voisin lahjoittaa. Paksuja opuksia joltain about 50 - luvulta muistaakseni.

   Poista
  2. Jos tää tulee kahdesti, niin johtuu vähän liian innokkaan koiran tassusta. Jotain se painoi ja kaikki teksti katos. Mutta siis jos oot ihan varma, niin mielelläni adoptoin ne omaan kirjastooni :)

   Poista
  3. Juu olen varma, Manulle jo facebookissa sanoinkin että tulkaa käymään :)

   Poista
  4. Manu sanoikin. Tullaan, kunhan paranen tästä keuhkokuumeesta :)

   Poista