perjantai 25. huhtikuuta 2014

Touhukkaita

Parin päivän sisään olemme saaneet nauttia niin auringon, timpurin, putkimiehen kuin sähkömiehenkin seurasta. Näiden parin päivän sisään on myös touhuttu ahkerasti. Haravoitu, remontoitu, tehty kukkapenkkiä, siivottu, istutettu nurmikon siemeniä...

Niinhän siinä kävi, että kylppärin homehtunut tukipalkki meni vaihtoon. Ihmettelettekö mielenkiintoista lattiaratkaisua? Tuleva kylppäri on rakennettu talon yhteydessä olevan varaston sisälle ja varasto seisoo tukipalkkien varassa ilmassa. Mutta enää ei tuuletu noin railakkaasti kylppäri, siihen on tehty lattia!
 Tässä vielä lisäkuvaa palkista, joka lattiasta poistettiin, nam!
Sähkömiehen käden jälkiä on ihailtu tänään. Kattoon tulee sähköjohdot pinta-asennuksena, muualla ne piilotetaan seinän sisälle.
 Kun miehet ovat tehneet miesten hommia (eli remonttia), olen minä suorittanut loppuun viime syksynä aloitetun sivukkaan siivoamisen. Muita aarteita ei löytynyt, kuin nämä matot. Taka-alan tumma raitamatto on muovia, oranssi-valkoinen, punapohjainen ja ruskea villamattoja ja alimmaisena ruskeansävyinen räsymatto. Hurraa, meillä on mattoja! Tiedossa on siis matonpesukekkerit.

Pihalla touhutessa olen seurannut sivusta naapuri-talon purkua. Talo on ollut tyhjillään varmaan 10-20 vuotta, keittiössä oli katto romahtanut mutta silti, sääliksi käy. Pitäisiköhän perustaa "Pelastetaan autiotalot Ry"?
Haravoimme rannan pari päivää sitten ja laitoimme nurmikon siemenet kasvamaan.  Samalla innostuin ottamaan kevät-kuvia, tuntuu jo enemmän kesälle!
 P.S. Ei postausta ilman koiria, tässä siis heitä!

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo punainen kukkamatto :) Joo, ehdottomasti pitäisi pelastaa kaikki vanhat autiotalot. Surettaa aina kun näkee jonkun hylätyn talon, jota kukaan ei viitsi pelastaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on kyllä kaunis matto ja vielä toisen puolen värit käänteisenä :) Voitaisiin kyllä perustaa yhdistys, jäsenten kesken remontoida talot ja myydä ne eteenpäin :D

      Poista