maanantai 28. huhtikuuta 2014

Tantsut

Postipoika kuljetti lumppulan kautta minulle uudet verhot.
Myyntikuva oli huono ja oletin verhojen olevan keltasävyiset ja hämmästys oli suuri, kun paketista kuoriutui sinisävyiset kaunottaret. Mutta ei haittaa, nämä ovat vielä kauniimmat!
Tantsusta on tullut yksi lempparikuoseistani, ensimmäisen kerran taisin törmätä kuosiin Vihreässä talossa ja onni potkaisi myöhemmin kun paikalliselta facebook - kirppikseltä löytyi sopivalla hinnalla kyseiset verhot. Mutta nyt oli verhojen aika vaihtua lyhyempiin. Pastellin sävyiset tantsut ovat meille liian pitkät ja koiran karvoja oli metrin korkeuteen saakka. Joku voisi kysyä, että miksen ole lyhentänyt verhoja. Siksi, etten malta ja olen tottunut muuttamaan liian usein. Mieluummin liian pitkät, kuin liian lyhyet verhot.
Viimeisten lomapäivien kunniaksi, mies siirsi Kalin kompostiverkko-häkin paikkaa hopeapajujen alle, laittoi tukikepit paikalleen ja haki neidille kopin leikkimökiksi. Kyllä nyt Kali-kakaran kelpaa.
 Ilta-auringosta nauttiessa sai napata myös muista neideistä kuvia.

Loppukevennyksenä kuva auringon noususta tänä aamuna kello neljä. Kaunista! Miksi olin hereillä tuohon aikaan? Koska Kali-kakara ilmoitti että ulos on päästävä. Silloin noustaan lämpimän peiton alta ja viedään pentua ulos.

3 kommenttia:

 1. Tantsu on kyllä makea kuosi! Ja mun vanha lempinimikin vielä :) Mutta mikäs tämä Kali-kakara oikein on, onkohan multa mennyt jotain ohi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mennytkin sulla ohi, Kali on meidän 10viikkoinen vauva, ollut nyt kaksi viikkoa meillä ;) Emä lapinkoira/kultsi-sekoitus, isä tuntematon :)

   Poista
 2. Tuo on kyllä kiva kuosi! Tuota pidempää verhoahan voisi käyttää pöytäliinana.
  Ihanat karvakuonot!

  VastaaPoista