torstai 10. huhtikuuta 2014

Remppatirallaa

Eilen jatkui baarin puolen vessojen purkaminen.
Apuna oli miehekkeen vanhemmat ja pieneen tilaan ei monta mahtunut, joten tyydyin seisomaan ulkopuolella, kuvailemaan ja viemään levyjä terassille.
Itse en henkilökohtaisesti tiedä remontoinnista juuri mitään, en myöskään purkamisesta.

Lattiassa oli päällimmäisenä levy, jonka alta paljastui jonkinsortin lautalattia. Harmi vain, että tilaan tulee kylpyhuone, joten nämä hävitetään.
 Mutta kyllä sitä rakennusjätettä noinkin pienestä tilasta tulee paljon.

Purkamisen ohessa seurasimme, kun "isoon tien" toisella puolella oli miehiä kulottamassa. Kun olimme saaneet purkamisen loppuun, huomasimme että siellä oli kulo karannut ja meillä olikin pääsiäinen vähän ennakkoon, sillä pääsiäiskokko paloi ja aika paljon maastoa siitä ympäriltä.
Mies lähti sinne sekaan avustelemaan ja minä tyydyin katselemaan kauempaa. Palokunta saapui paikalle loppujen lopuksi, mutta sammutettavaksi heille jäi kokko, muut olivat miehet saaneet sammumaan.

Meillä on pennulle lähes kaikki valmiina, vesikupposen ja ruokakipon aion hakea vielä päivän aikana. Muuten ei puutu kuin pentu ja se asia taitaa korjaantua jo huomenna!
Miehen vanha leikkikehä (jossa on ollut miehen lapsuuden jälkeen useampikin koiranpentu), pääsi pennun turva-aitaukseksi. Pesänä saa toimia aluksi vain pahvilaatikko, ainakin niin kauan kunnes ollaan varmoja että pentu ei pissaa petiinsä, sitten se saa oikean pennun pedin. Vanhassa mallasjuoma laatikossa on jo sanomalehdet odottelemassa :)

1 kommentti:

  1. Meillä on samat purkamishommat menossa kellarikerroksessa. En minäkään remontoinnista paljon tiedä, mutta toivottavasti tässä opitaan pikkuhiljaa...:)
    Voi, pian teillä on pieni koiravauva, ihanaa!

    VastaaPoista