tiistai 15. huhtikuuta 2014

Menneinä päivinä

Pssst. Pentukuvia postauksen lopussa!

Mies rakenteli eilen tulevan-kodinhoitohuoneen rungon, joka tulee baarin nurkkaan. Tässä on hieman kuvia siitä, että mikä tilanne oli alunperin ja mikä se on nyt.
Viime vuonna, loppusyksystä aloitimme purkamaan baaria, ensin hävitettiin baaritiskin takaa epämääräinen seinämuodostelma, sitten piikattiin lattia auki, sen jälkeen maalattiin nicolor - maalilla seinät ja katto. Seinien lisäeristystä aloiteltiin talvella. Pidemmän laiskotuksen jälkeen purimme viime viikolla baarin vessat ja nyt rupeaa tapahtumaan.
 Ja koska pentukuvia on laitettava joka paikkaan, niin sellainen tulee myös täällä. Kali nukkui viime yönä ensimmäistä kertaa koko yön ilman pissaherättelyjä ja sen kyllä aamulla huomasi, energiaa oli niin paljon että aivan hirvitti.
Tälläinen aitaus rakenneltiin koiran-alulle, eihän se kauaa täällä pysy kun kasvaa niin nopeasti. Mutta on edes hetken aikaa paikka, missä pentu voi temmeltää, samalla kun emäntä tekee kukkapenkkejä ja isäntä remonttia.
 Kevään ensimmäiset orvokit istutettu, yöksi olen nostanut nämä sisälle.

2 kommenttia:

  1. Söpö pikkuinen. :) Kivaa, että remppa edistyy.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ulkopuolinen timpuri ei ole vielä tänne päässyt kun on kevätflunssassa, niin on mies tehnyt itsekseen baarin puolella hommia :)

      Poista