sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Puutarhassa

Aurinkoisen pääsiäisen kunniaksi toin säilöstä pihalle pienen pöydän tuoleineen. Pöydän päälle laitoin kirpparin ilmaislaatikosta otetun yves rocherin huivin ja kassissa kannoin kasan sisustuslehtiä ja kirjoja luettavaksi, unohtamatta teekupposta. Sitten vain istumaan, lueskelemaan ja kuuntelemaan kärpästen pörinää, lintujen laulua, kosken pauhua ja ohi ajavien rekkojen ääntä.

Neonkeltaiset tuoli ja pöytä ovat askon eko-mallistoa parin vuoden takaa, punainen rantatuoli ostettu viidellä eruolla huutokaupasta. Jälkimmäinen on muuten mukavampi istua, kyllä ennen vanhaan vaan osattiin!
Selailtavaksi valikoitui Paula Baggen kesäkodin lumo ja ruotsalainen Hemma Detaljer. Suosittelen lainaamaan jälkimmäisen. Täällä meidän suunnalla sitä ei ollut kirjastoissa, mutta kiitos kaukolainan, sain tämän luettavaksi Turusta.
 Pihalla istuskellessa oli myös mukava seurata koirien touhua. Koska pihaamme ei ole aidattu, on kaikki pidettävä kytkettyinä. Alma istuskeli silmät kiinni ja nautti auringosta, Luna makoili varjossa ja ihmetteli ohi ajavia autoja ja Kali oli häkissään, ihmetellen kaikkia uusia asioita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti