torstai 17. huhtikuuta 2014

Pääsiäisenä remonttia

Miesväki jatkoi tänään baarin puolen remonttia, tarkemmin sanottuna kodinhoitohuoneen seiniä.
Nyt ne on toiselta puolelta levytettynä.

Kodinhoitohuoneeseen pääsee tulevaisuudessa kulkemaan kahdesta eri ovesta. Toinen ovi on baarin (tulevan olohuoneen) puolella ja toinen on sama vanha ovi, mistä sinne on kuljettu jo aikaisemminkin. Kantava tolppa jää näkyviin ja sen ja vasemmalla näkyvän seinän välille laitetaan hyllyt viinapulloille, laseille ja baari rekvisiitalle. Tapetiksi siihen olemme suunnitelleet mustapunaista kiurujen yötä, mutta suunnitelmat voivat muuttua.

Tulevaa kodinhoitohuonetta sisäpuolelta. Kuvassa näkyy ovi, josta baarin puolelle on aiemmin kuljettu. Remontin aikana tehdään baarin ja keittiön väliseen seinään oviaukko, josta on kulku olohuoneeseen (baarinpuolelle). Seinänpätkä jää muuten tiilelle.
 Ja näkymää vanhalta ovelta katsottuna. Ainoastaan oikean reunan oviaukko säilytetään ja sitä laajennetaan. Kaksi muuta laitetaan umpeen. Sinne sitten tulee kylppäri.

Remontista bloggaaminen on aina hiukan jännittävää, sillä olen todellinen keltanokka niiden asioiden suhteen, enkä viitsi koko aikaa kysellä mieheltä että mitä he ovat tarkalleen ottaen tehneet.
Mutta kirppislöydöistä osaan blogata liikaakin!

Pääsiäinen kolkuttelee ovelle, joten jouduinpa minäkin lähteä ruokakauppaan täydentämään varastoja. Samaisella reissulla pysähdyin paikalliselle kirpputorille, tarkoituksena pikaisesti katsastaa ettei mitään aarteita ole jäänyt muiden löydettäväksi. Ja olisihan siellä jäänyt!
Nimittäin tämä aivan ihana seinälautanen.

Olen aikamoinen Peppi - fani ja näitä seinälautasia olen netistä katsellut aina silmällä silmällä, mutta korkeiden hintojen vuoksi olen jättänyt ne ostamatta. Onneksi odotukseni palkittiin, tämä kaunokainen kustansi vain neljä euroa! Sehän on kuin tehty keittiöön vihannesten syömistä kannustavan taulun kaveriksi.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana Peppi-lautanen! Sama täällä, kirppislöydöistä on helppo postata mutta saa nähdä, millaisia juttuja saan rempasta aikaan...

    VastaaPoista
  2. Olisi hienoa saada postattua remppajutuista niin tarkasti, kuin joissain blogeissa on, mutta kun en ymmärrä siitä oikein mitään niin ei viitsi miestä häiritä koko aikaa :) Tuo Peppi on kyllä aivan ihana, sopii hyvin tuo aihekin blogini nimeen :)

    VastaaPoista