keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Homesta!

Remontoinnit jatkui, kun ulkopuolinen timpuri tuli hommiin.
Aion ehdottaa miehelle, josko kodinhoitohuoneen lautaseinä saisi jäädä tuollaiseksi, tai saisi ylleen valkoisen maalin.
Kylpyhuoneen oviaukkoa jouduttiin siirtämään, että sinne mahtuu hyvin kapoinen käsienpesuallaskin oven ääreen.

Kylpyhuoneen seinien uusiminen on lähtenyt hyvin käyntiin, vaikka pientä ongelmaa on ollutkin. Tilaa kun ei oltu rakennettu alunperin kosteaksi tilaksi, joten tarvittavia eristyksiä ei oltu tehty.
Sitten epämieluisaan yllätykseeen.
Vessoja on ollut alunperin kaksi, miehille ja naisille oma. Molemmissa on ollut erikseen käsienpesualtaat. Putki on jakautunut naisten vessan puolelta ja ilmeisesti liitoskohdasta päästänyt vettä läpi. Kahdessa lattiahirressä on siis hometta molempien käsienpesualtaiden kohdassa. Ei muuta kuin hirsi vaihtoon.

 Huomioikaa kaunis kenkä! Eli pahempi homekohta on kuvan yläreunassa, jossa putkea näkyy. Toinen on kohta on tuossa puhaltimen vasemmalla puolella.
Minua ei huolita baarin puolelle kuin siivousavuksi, joten siivosin sitten urakalla. Tällä viikolla tulee sekä sähkömies että putkimies, joten pitäähän paikat olla lähes tiptop!
Muuten olen vain nauttinut aurinkoisesta säästä, jota höystää jäänkylmä tuuli. George RR Martinin Lohikäärme tanssia en malttanut lukea ulkona kuin parikymmentä sivua, jonka jälkeen siirryin sisälle. Game of Thrones on aivan loistosarja ja jännityksellä luen kirjaa eteenpäin, nähdäkseni että mitä valtaistuinpelissä seuraavaksi tapahtuukaan. Löytyykö lukijoista joku, joka malttamattomana seuraa kyseistä sarjaa?

2 kommenttia:

 1. No mutta, ootte ollu kyllä hurjan reippaita!!! Suosittelen lämpimästi raakalaudan jättämistä näkyviin, valkoisena ainakin hurjan kaunis :)
  Toivotaan että hometta ei löydy enempää, eiköhän te tuosta selviä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiits, valitettavasti tuo raakalauta peitetään mutta pitkän eteisen seinälle olisi tarkoitus jättää näkyviin, jahka sinne saakka päästään! Kylppäristä ei löytynyt enempää hometta, saa nähdä mikä on tilanne kun (joskus) kellaria remontoidaan.

   Poista