perjantai 4. huhtikuuta 2014

Hankkimuksia

Miehen sairaslomapäivän kunniaksi lähdin naapurikaupunkiin kirppistelemään, mutta voihan! Ei siellä ollut yhtään mitään, mitä olisin halunnut tai tarvinnut. Yleensä silloin, kun kirppikseltä lähtee jotain tarkoituksella etsimään, ei löydy yhtään mitään ja sitten kun ei mitään etsi, löytyy kaikkea.


Onneksi anttilasta löytyi jotain kivaa. Näiden annon mukien ohi en pystynyt kävelemään, vaikka astioita on liikaakin.Annon uudistuneet kuosit ja tuotteet ovat aivan mahtavia, mattoja olen aikani ihaillut, mutta en silti pysty maksamaan niin kovia hintoja. Ehkä jostain joskus vielä tulee sitten vastaan se oikea matto.
Ehkä joskus vielä tulee vastaan ne oikeat verhot keittiöön. Olen seikkaillut internetin ihmeellisessä maailmassa etsimässä sitä oikeaa kuosia, mutta sitäkään en ole löytänyt. En edes tiedä mitä etsin. Joten väliaika verhoksi ompelen annon pelargola ruutu - kankaasta kapan ja näin jää aikaa sen oikean kuosin etsimiseen. Samalla ostin pari metriä korallin väristä kangasta, sisustustyynyihin tai mihin vain, suunnitelmat ovat auki. Sama pätee huutonetistä ostettuihin marimekon tilkkuihin. Entäs jos sitä innostuisikin tekemään tilkku tyynynpäällisiä?
Pakko esitellä myös miehen tekemä löytö. Tai siis minähän tämän RLR - facebook kirppikseltä bongasin, mies sen vain halusi. Eli arabian mahdollisesti 1970 - 1980 taitteessa valmistama olut tolppa. Tämän paikka on olohuoneemme / baarin puolella, sitten kun se joskus valmistuu.
Aloitimme eilen myös siivoamaan talon yhteydessä olevaa ISOA varastoa, jota en ole kuin kerran kuvannut blogiin. Lisää kuvia tulee sitten, kun sitä saadaan järjestykseen. Varastossa on todella paljon entiseltä omistajalta jäänyttä tavaraa, pääasiassa romua, jota me nyt lajittelemme ja viemme keräyspisteisiin. Mutta jotain pientä kivaa löysin.
Nipsuvalaisimen, jonka toimivuutta en ole vielä testannut ja hienot sakset.

Nyt se on sitten muuten varmaa.
Meille tulee ensi viikolla koiranpentu! Pentuja olemme useamman kerran käyneet katsomassa ja meille tulee musta tyttö, joka on ensimmäisessä kuvassa sykkyrällä. Tyttöhän on sekarotuinen, mutta se ei meitä haittaa. Tässä teillekin hiukan pentumaisia kuvia.

8 kommenttia:

 1. Nuo kupit on ihanat ja niiden väri! Ihanaa myös se, että teille tulee koiranpentu, voi suloisuutta noita vauvoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hakemaan noita kupposia anttilasta, ei ollut hinnalla pilattu, hilppasen päälle 3 euroa kappaleelta!

   Poista
 2. Mitämitä täällähän on KOIRANPENTUJA EN KESTÄ!! :D Voi miten ihanaa, itsellä on jatkuva koiravauvakuume päällä, vaikka noita karvahanureita nurkissa pyörii jo kaksin kappalein...Onnea uudesta perheenjäsenestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Vielä kaksi pentua olisi tuolla vapaana ja eikös sitä sanota, että ei kahta ilman kolmatta tai että kolmas koira on helppo ottaa lauman jatkeeksi ;) Pian on siis tiedossa blogissa paljon pennun kuvia!

   Poista
 3. Voi miten ihania pikkuisia <3

  Olen koittanut liittyä sinun blogiin lukijaksi, mutta en tajua MIKSI nyt on monta viikkoa herjannut täällä ja muutamassa muussa blogissa tekstiä: Pahoittelemme...

  Emme pysty käsittelemään pyyntöä. Yritä uudestaan tai palaa asiaan hetken kuluttua.

  Ja asia ei muutu :( kiukku kiukku kiukku!!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on myös bloggerissa takunnut kun olen yrittänyt rekisteröityä lukijaksi, parin yrityksen jälkeen onnistuu kyllä :)

   Poista
 4. Ihanan pirteät kupit! Tykkään kovasti. Ja tietenkin tykkään myös noista pikku suloisuuksista <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekin noista kupposista ja erityisesti niiden hinnasta! Yleensä kaikki kaunis maksaa paljon mutta noiden ostamisesta en joutunut perikatoon :)

   Poista