keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Baarin vessat

Remontti lähtee ensi viikolla taas vauhtiin baarin puolella, kun ulkopuolinen timpuri tulee avuksi nikkaroimaan. Aloitimme eilen baarin vessojen purkamisella, väliseinä kaadetaan ja tilat yhdistetään ja näin saadaan kylpyhuone johon tulee pesukone ja kuivausrumpukin.

Maanantaina putki mies kävi ja katkaisi veden tulon baarin puolelle. Eilen mies aloitti homman irrottamalla vessanpöntöt ja lavuaarit, ottamalla sähköjohdot pois (sähköt on katkaistu yhtä pistoketta lukuunottamatta jo syksyllä) ja tällä välin minä ruuvailin valaisimia sun muita irti ja aloitin irrottamaan toisen vessan kaakeleita.
Naisten vessassa oli seinillä ja lattialla pelkät levyt, kun taas miesten vessa oli laatoitettu ympäriinsä.

Vanhat lavuaarit, pöntöt ja laatat nakattiin suoraan peräkärryille. Mitään niistä ei säästetä, etenkään tämän näyn jälkeen, mikä kohtasi lavuaarin takaa. Yäk. Onneksi tuo levy meni poltettavaksi.
Nämä kuvat on siis naisten vessasta.
Baarin puolella on aikoinaan tupakoitu ja sen huomasi myös vessojen katoista.
Miesten vessassa lähes kaikki laatat lähtivät irti todella helposti, parissa kohdassa liiankin helposti. Laattaan oli liimattu peili ja sen alapuolelta nakutin laattoja irti, niin tipahti KAIKKI laatat alas siitä ylöspäin. Ehdin sentään hypätä sivuun.
Tänään hävitetään vessojen sisältä nuo oviaukot ja kaadetaan väliseinä. Hiphei, remontti alkaa taas! Samalla alkaa myös valinnan vaikeus tapetin ja lattian värin suhteen. Baaritiskin taakse tulee ainakin punainen tapetti, muutamaa vaihtoehtoa tilasin malliksi tapettitalolta. Tällä hetkellä ykkösvaihtoehtona on mustapunainen kiurujen yö, mutta mikä on ykkösvaihtoehto parin päivän päästä, saa nähdä.

Viime viikolla aloitettu varaston siivous saa nyt jäädä muutamaksi päiväksi. Eilen vein metallinkeräykseen romukuorma ja tietenkin vilkaisin, että olisiko siellä minulle mitään sopivaa. Ja olihan siellä, tälläinen suloinen pieni emalivatihan se siellä kökötti romun seassa. Emalivaurioiden vuoksi ei kaunokaisesta ole elintarvikekäyttöön, mutta siihen sopii hyvin narsissit ja vaikkapa pääsiäismunat.
Viikonloppuna meille saapuu koiranpentu, joten mies saa hoidella timpurin kanssa baarin puolta ja minä huolehdin uudesta nelijalkaisesta lapsosestamme. En malta odottaa! Laitan heti teille kuvia, kun pentu on saapunut :)

2 kommenttia:

  1. Kiva kun teillä remontti taas etenee! Olenkin innolla odotellut remppapäivityksiä. Myös uuden tulokkaan ensikuulumiset kiinnostaa.

    VastaaPoista
  2. Mielenkiintoisia juttuja! Jännää nähdä mitä tulette tekemään :)

    VastaaPoista