tiistai 11. maaliskuuta 2014

Uusia löytöjä

Voi kevät! Ihana herätä auringon paisteeseen ja linnun lauluun. Joutsenet ovat tulleet takaisin ja omasta rannasta lähti lentoon sorsa pariskunta.Vähemmän ihana puoli on kuraiset tiet, kuraiset koirat ja koirien karvanlähtö. Joka päivä pitäisi imuroida vähintään kerran, ettei olisi joka nurkka täynnä villakoiria. Koirien tassuissa kulkeutuu hiekkaa sänkyyn ja se yhdistettynä karvanlähtöön... No, meillä saa vaihdella lakanoita hyvinkin usein.

Päätin olla ostamasta mitään turhakkeita tässä kuussa, sillä Vilman torstaina oleva leikkaus napsaisee todella ison osan loppukuun budjetistani. Varasin viime kuussa maksuajalla kaksi ihanaa tavaraa facebook - kirppikseltä, ennenkuin oli Vilman leikkauksesta tietoakaan. Niiden kaupat oli kuitenkin hoidettava ja nyt molemmat ihanuudet ovat täällä.

Kirjat ovat minun huumeni ja nähtyäni tämän kirjan, oli minun se pakko saada. Vuodelta 1957 oleva "Puutarhan kasvejä värikuvina" sisältää todella kauniita piirrettyjä kuvia kukkasista. Muutamia kuvasin tätä postausta varten.
Tämä kuva ei millään halunnut kääntyä oikein päin. Halusin myös esitellä kynsieni tämän hetken lemppariväritystä. Minttua ja kultaiset kärjet ja hyvin sopivat yhteen.

Toinen ostos oli vanha pöytälamppu. Vanhoja lamppuja pyrin tietoisesti välttelemään, sillä muuten niitä on joka paikka täynnä. Tätä vain en pystynyt. Vielä se etsii paikkaansa, lopullinen sijoituspaikka tulee varmaan olemaan kirjastossa.

Sohvan takana piileskelleet kyltit nostin eilen seinälle. Nämä tulevat baarin puolelle, sitten kun se joskus on valmis. Nyt ne saavat olla hetken aikaa tuossa, ellen keksi niille toista paikkaa ennen lopullista sijoituspaikkaansa.


3 kommenttia:

 1. Kirja on ihana, meikä varmaan silppuais sen ja panis kuvat seinälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsin itse samaa, mutta en vain pysty "tuhoamaan" kirjoja, en tiedä miksi. Kauniimpi se olisi seinällä kuin hyllyssä, mutta silti jokin estää :)

   Poista
 2. Ihana kirja kyllä. Minäkin olen ostanut vanhan aapisen, jonka kuvista ajattelin tehdä lastenhuoneeseen tauluja, mutta en ole vain pystynyt irrottelemaan sivuja ja rikkomaan kirjaa.

  VastaaPoista