tiistai 18. maaliskuuta 2014

Posliini bambien onnellinen loppu

Koska viime torstaina kävi niin kuin kävi, en ole esitellyt kirppislöytöäni ollenkaan.
Kun Vilma oli leikkauksessa, kiertelimme äidin kanssa kirpputoreja. Kun olisin tiennyt leikkauksen lopputuloksen, en olisi mennyt kirpputorille ollenkaan mutta... 
Paljoakaan ei löytynyt, kirppikset on täynnä joko tavaraa mistä en itse piittaa lainkaan tai sitten ylihinnoiteltua tavaraa. Tuli hankittua pari sisustuslehteä (ajankuluksi Vilman toipumisen ajaksi, joopajoo), soittorasia myyntiin ja uusi posliini peura.

Raukka oli joskus menettänyt päänsä ja se oli liimattu paikoilleen. Silti, jollain tavalla se vetosi sydämeeni ja se lähti mukaan. Kotona laittaessani sitä hyllylle, totesin että se on selvästi kahden posliinibambin äiti. Hienoa, että tämän tarinan bambeilla oli onnellinen loppu, toisin kuin Disneyn Bambissa.

Facebook kirppikseltä hankittu lamppu kököttää kirjastossa kukkajalan päällä siihen saakka, kunnes pelargoniat voi siirtää ulos ja pikku pöytä vapautuu niiden alta.
Aluksi aloin myymään MH - nukkejani saadakseni rahaa Vilman leikkausta varten, nyt myyn niitä saadakseni rahaa tulevaa pentua varten.Näistäkin kaunokaisista osan aion laittaa vielä myyntiin, mutta en osaa päättää että mitkä säilyttäisin itselläni, säilyttäisinkö yhtäkään. Siinä hiukan ajateltavaa siis.2 kommenttia:

  1. Ihanat bambit. :) Toivottavasti pikkuinen pentu tulee pian sulostuttaan teidän arkea.

    VastaaPoista
  2. Sympaattisia bambeja. Toivottavasti uuden pennun hankkimisen suunnittelu vie ajatuksia mukavampaan suuntaa ja antaa valoa tulevaisuuteen.

    VastaaPoista