keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Kuvat seinällä

Lumisade jatkuu, postin haku reissulla lensivät joutsenet kaakattaen ylitse, toivottavasti malttavat jättää mahdollisen muuttonsa loppuviikkoon, jolloin pitäisi sään taas muuttua keväiseksi.

Tilasin ifolorilta Vilmasta kuvakirjan muistoksi ja samalla valokuvia koirista. Kuvakirja ei ole vielä tullut, mutta valokuvat tulivat tänään. Kannoin samantien olohuoneen ja keittiön väliseltä seinän pätkältä peilin ja wiinbladin seinälautaset kirjastoon ja toin sieltä taulunkehykset tilalle.
Liikaa upeita kuvia koirista, iski valinnan vaikeus. Onneksi kuvia voi vaihdella.
Samalla tapettien mallipaloille tuli käyttöä. Koetin valita kehyksiin taustatapetiksi jotain kullekin koiralle sopivaa. Lunalle sopii pirtsakka salmiakki kuvio, Vilmalle taas täydellinen on lumikide tapetti. Alman taustatapetti on vielä tuuminnan alla, se on ehkä hieman liian rauhoittava, kun Almalla pitäisi olla pikkuisen elämääkin. Mutta nyt on kaikki koirakullat seinällä.

Samalla vaihdoin olohuoneeseen maton. Lunalla alkaa kohta kunnolla karvanlähtö, joten varmaan siinä vaiheessa saan kerätä kaikki matot pois, mutta siihen saakka mennään tällä sinisellä matolla. Sininen ei oikein ole minun värini, enkä nytkään osaa päättää että olisiko tämä matto nyt hyvä tässä vai ei. Tunnustan, ettei meillä ole kuin viisi isoa mattoa ja huoneita on enemmän.
Matto on luonnossa ehkä aavistuksen enemmän turkoosiin taittava kuin tässä kuvassa. Tuo kuitenkin pirteää kontrastia, muuten niin ruskeaan olohuoneeseen.
 Seuraavalla kerralla vieraillaan kuvien muodossa vanhempieni luona.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti