torstai 6. maaliskuuta 2014

Ahdistus

Jotkut asiat kotona ahdistaa taas.
Kammottavat kellertävän ruskeat seinät, pieni keittiö, joka paikka täynnä tavaraa.
Muiden blogeja selaillessa tuntuu siltä, että kaikilla muilla on kaunista ja tilavaa paitsi meillä. Ehkä meilläkin sitten joskus.
Muistakaapas osallistua arvontaan, joka päättyy sunnuntaina!

5 kommenttia:

 1. Minäkin kirjoittelin tänään keittiöahdistuksesta. Taitaa olla joku yleinen epidemia tuollainen? :)

  VastaaPoista
 2. Blogeissa näytetään aina vaan ne siistit ja "valmiit" kohdat (paitsi mun blogissa ei kyllä semmosia näy...tiddidiu...), ei kellään aina/jokapaikassa oo niin hienoa (jos tää nyt lohduttaa) :)
  Mutta että vähän samanlaiset on fiilikset täälläkin.
  Mun mielestä teillä näyttää kivalta ja jännältä, paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia ja ajan kerrostumia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän myös näyttää blogissa siistejä ja melkein valmiita kohtia, esimerkiksi keittiöstä en juurikaan kuvia ota koska siinä ei ole mielestäni juurikaan katsomista. Pieni tila, joka ei ole kaunis :P

   Poista
 3. Tokihan jokainen haluaisi, että kotona näyttää kivalta. Moni blogikoti näyttää kuitenkin siltä, ettei siellä edes eletä. Minun mielestä kuvissa saa näkyä elämä. Tykkään muutenkin enemmän blogeista, joissa kerrotaan ihan oikeasta elämästä eikä vain kliseisestä ja siloitellusta blogielämästä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on sellainen haave, että sitten kun baarin puolen remontti on valmis, niin tuvan puolelta vähenee kivasti tavara kun siitä tulee olohuone ja kaikki näyttää kivemmalta... Toivossa on hyvä elää :)

   Poista