maanantai 3. helmikuuta 2014

Valoisaa

Eilisen siivouspäivän ( ja tantsujen ripustamisen ) kunniaksi otin kirjastosta verhot pois. Huoneesta tuli todella valoisa ja kaunis. Ajattelin ripustaa sinne uudet verhot vasta, kun aurinko porottaa niin paljon että joudun suojata kirjojani sen paahteelta. Olen myös koittanut etsiskellä sinne uutta sopivaa mattoa, mutta vielä ei ole löytynyt sellaista joka sopisi kirjaston henkeen.
Kävin Pojun kanssa eläinlääkärissä ja samalla reissulla kirpputorilla. Miehelle löytyi yksi kirja, itselleni kaksi. Kirjojen kannet olivat niin kauniita ja houkuttelevia.

 Pojulle tehtiin eläinlääkärissä tarkastus ja annettiin rokotukset. Silmissä on kaihia, pientä eturauhasvaivaa oli (pissatulehdusta) ja etujalassa furunkuloosia (eli tassutulehdus). Painoa oli 28,7kg eikä eläinlääkärin mukaan tarvitse lihottaa. Jos nyt sen verran kuitenkin, ettei selkärangan nikamat tuntuisi niin terävinä. Nyt sitten poju saa tassutulehdukseensa antibiootteja ja pari päivää pitäisi käyttää kauluria. Huomenna sitten varaan ajan Vilmalle eläinlääkäriin, sairastakoot kaikki nyt kerralla.

2 kommenttia:

 1. Löysitpä tosi ihania kirjoja!

  En olekaan aiemmin huomannut kattovalaisinta. Se on kiva, kun siinä onkin siniset kristallit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, uljas musta oli pakko ottaa sillä onhan se klassikko, mutta toi somnambulist... Se huusi kilometrin päästä jo että osta mut, mun on pakko olla hyvä kirja :)
   Kattovalaisin oli tuossa samassa paikassa kun muutettiin, ja se oli niin hieno ja jännä että siihen jäi. Mustaa ja kuparia runko, punaiset varjostimet ja siniset kristallit, ihmeellinen yhdistelmä mutta toimii :)

   Poista