sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Tyttöhuone

Yläkerran aulassa on ovi, joka vie pikkuiseen tilaan, jonka kautta mennään kirjastoon ja sivukkaaseen. Tästä huoneesta olen tehnyt oman kauneudenhoitotilani. Meikkipöytä löytyi talon sivukkaasta muuttaessamme, jakkaran olen ostanut viidellä eurolla huutokaupasta, matto on dyykattu ja kulmahylly huutokaupasta. Kaunis mekko dyykattu myös.

Pinkopahvit on paikoitellen kuprulla ja seinien väri on aivan kamala (samaa väriä on yläkerran aulan seinät, portaikko, alakerran eteiskäytävä ja tuvan eteinen).
En ole huoneelle tehnyt vielä mitään, koska en osaa päättää että tapetoisinko seiniä vai maalaisinko. Pikkuhuoneessa ei ole ikkunaa, joten aika vaaleana täytyisi seinien pysyä. Vakavasti harkitsen maalaavani seinät mintunvihreäksi. Huoneen neliömäärää en tiedä, mutta veikkaisin villisti että joku 3x3metriä ei varmaan aivan älyttömän kauas heitä.


Tämä kuva on otettu kulmahyllyn kohdasta. Vasemman puoleinen ovi vie yläkerran aulaan ja oikeanpuoleinen vie kirjastooni.


 Huoneessa on myös nämä ihanat vanhat kapeat ovet. Vasemman puoleinen (jonka edessä roikkuu mekko) vie sivukkaaseen ja oikean puoleisen takana on komero. Mekko on vain sisustuselementtinä, se on minulle liian iso ja väärän värinen, mutta kauniin kuvionsa ansiosta se on säästynyt saksilta.
Komerossa säilytän kankaita, kesäkenkiä ja nilkkureita, sekä käsilaukkuja. Tarjoiluvaunussa saa olla näytillä vain kauniit vintage - yksilöt. Sammakko aiheinen opetustaulu naapurikoulun huutokaupasta.

4 kommenttia:

 1. Mistä noin upeat kengät olet löytänyt? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ostin ne muutama vuosi sitten aleksi13:sta alennuksesta edullisesti. Kauniit ovat, mutta paljon ei ole tullut käytettyä kun ei ole ollut sopivia tapahtumia, enkä halua tuota mokkapintaa kuitenkaan pilata joka päiväisellä käytöllä :/

   Poista
 2. Ompa söpö pikkuhuone ja kauniit ovet! Etenkin peiliovet on nätit, mutta tykkään myös noista 50-luvun lakatuista ovista (mikä lieneekään niiden oikea nimitys...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itse tykkään kans ihan kamalasti noista kapoisista peiliovista. Meillä on talossa lähes kaikkialla (paria ovea lukuunottamatta) tuollaiset lakatut ovet, tykkäisisin ehkä enemmän peiliovista mutta aina ei voi voittaa :)

   Poista