keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Kirppislöytöjä

Talo tuntuu hiljaiselta, aivan kuin jotain puuttuisi ja puuttuukin. Poju lähti eilen toiseen sijaiskotiin. Vaikka meillä meni tipusien kanssa loistavasti, oli Pojulla sellainen karva, että minulle tuli allergia-oireita. Minulla siis on astma ja koira-allergia ja Poju aiheutti minulle hengenahdistusta ja allergisia näppyjä. Omien tipujen kanssa ei ole hengenahdistusta ollut kuin ehkä kerran kuukaudessa, jos sitäkään. Näppyjä ei ole ikinä aiemmin koirista tullut, vaikka allerginen olen ollutkin jo yli 10 vuotta. Pärjään koirien kanssa kyllä, kunhan syön vain allergialääkkeitä, mutta nekään eivät Pojun kohdalla auttaneet. Päädyimme siihen, että on kaikkien kannalta parempi, jos Poju saa toisen sijaiskodin. Sellaisen, missä ei tarvitse monen muun koiran kanssa kilpailla huomiosta.

Poju pääsi paikkaan, missä lapsenlapset käyvät kylässä ja rapsuttelemassa ja missä on kaverina tyttökoira. Siellä on ihastuttu Pojuun ja salaa toivon, että hoitoperhe adoptoisi Pojun :) Ikävä on Pojua, mutta sitä helpottaa tieto siitä, että Pojulla on hyvät oltavat. Seuraavat hoitokoiralapset voivatkin tulla vasta kesällä, kun ulos on rakennettu tarhat. Tässä nyt se todettiin, että sisälle ei voida enempää ottaa koiria, joten seuraavat hoidokit ovat ainoastaan pihakoiria.

Lähdin kirpputorille täyttämään aukkoa sydämessäni ja parantamaan mielialaani. Kyllähän sieltä jotain piristävää löytyikin.

Muumien matkassa 4euroa
Ranskalaiset teekupit 1e/2kpl
 Ja sitten se viimeisin ihanuus, joka löytyi paikalliselta facebook-kirpputorilta. Hyvät naiset ja herrat, tässä on Leidi Kirstu, joka kustansi vaivaiset 5euroa!
Onhan se hieman kärsinyt, mutta oi, miten kaunis. Minun puolestani pinta saa pysyä tuollaisenaan. Ainoastaan saranat ovat menneet aikojen saatossa rikki, joten ne pitää uusia. Vielä on mietinnässä etät mihin kirstun sijoitan. Tiedän lopullisen sijoituspaikan, mutta koska sinne ei vielä voi kirstua laittaa, on keksittävä jokin väliaikaisratkaisu.

 P.S. Alma ei ollut kiinnostunut tekemään kanssani puutarhasuunnitelmia.

6 kommenttia:

 1. Allergiat ovat niin ikäviä... Ja aina ne tuntuvat tulevan niiden kohdalle, jotka haluaisivat eläinten kanssa touhuta. Minä olen allerginen myös eläimille. Kissoillekin, vaikka meillä on kaksi kisua. Vanhemmasta en minä eikä kukaan muukaan allergikko ole saanut koskaan oireita, mutta tämä uudempi tulokas on sellainen karvakasa, että minä olin kaksi ekaa kuukautta ihan tukossa... Kummityttö kävi meillä, ja sillä muurautui silmät umpeen. Onneksi itse alan siedättymään kissanpennulle, joten kaikki vaikuttaa menevän hyvin. Mutta meille ei varmaankaan tule enempää kissoja :( Se siitä kissakotihaaveestakin. Pelastakoon joku muut kodittomat kissat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä myös toivoin, että voisin pelastaa kaikki maailman kodittomat koirat (tai edes muutaman) mutta näyttää sille, että saan pelastaa vain pihalla pidettäviä koiria. Allergiat on niin typeriä. Onneksi pärjäät kuitenkin kissojesi kanssa, ettei niistä tarvitse luopua :)

   Poista
 2. Ihania kirppislöytöjä, etenkin nuo teekupit :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, mietinkin noiden kuppien kanssa että tarvitsenko niitä vai en... Ja mietin yhä :) Joko myyn ne eteenpäin, tai laitan jotain pikkukukkasia niihin kasvamaan :)

   Poista
 3. Allergiat on niin kurjia, mutta hyvä jos pystyt omia koiria sietämään. Pikkuveljeni on kissoille hieman allerginen, mutta sai hyvää siedätyshoitoa kun 2 kissaa aikoinaan vanhemmilleni hankittiin. Oireita hänellä ei ollut moneen vuoteen, mutta heti kun hän muutti omaan kämppään oireet palasivat ja nyt hän aivastelee aina kun kyläilee vanhemmillamme.
  Olen todella onnellinen etten ole eläimille allerginen ja sormet ristissä toivon ettei ole myöskään meidän tuleva lapsemme. Olisi kurja luopua rakaista koiristamme.

  Aivan ihanat nuo teekupit! Ja oot kyllä löytänyt tosi halvalla tuon kirstun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Elin siinä uskossa, etten voi koirien kanssa elämään vaikka pienestä pitäen oli koiria perheessä ollutkin. Mutta kun allergiatesti näytti näppylää, niin siihen meni toiveeni koirista... Kunnes entisen poikaystävän luona törmäsin Vilmaan ja totesin, että joudun syömään heinäallergian takia yli puolet vuodesta allergialääkkeitä, joten miksen söisi niitä koko vuotta koirien takia :) Uskoisin kyllä, ettei tuleva lapsenne ole allerginen, jos kummallakaan vanhemmista ei allergiaa ole. Meillä on puoli sukua allerginen, joten ei ihme että minäkin sain allergian lahjaksi.

   Poista