maanantai 17. helmikuuta 2014

.

Kauppareissulla oli vaihtoehtona ostaa joko uusi kotiblogit - lehti tai tulppaaneja kaksi kimppua. Päädyin ostamaan jälkimmäiset ja kyllä ne ovatkin kauniita.
Samalla kävin katsastamassa kolmen paikallisen kirpputorin valikoimat. Olisi ollut käyttökuntoinen finelin kehrä - kattila 30euroa, mutta kun en yksinkertaisesti malttanut maksaa niin paljon.
Valko-ruskean chymoksen purkin sain vaihtokaupassa kaveriltani ennen joulua. Nyt kirpputorilta löytyi sen kaveriksi valko-keltainen chymoksen tarrallinen purkki 6eurolla. On se vaan nätti!
 Loppuillan aion viettää fleece-housut jalassa ja kotitakki päällä. On tuo vaan kiva takki, vaikka mies ei tykkää ja kaverien mielestä se on taiteilijatakki. Itse kutsun sitä vilijonkka-takiksi :)

4 kommenttia:

 1. Purkkilöydöt on parhaita! Ja takki on selvästikin kuvaamataidon opettajan takki, lisää vain aarikka-korut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purkkilöydöt on parhaita juu, vaikka jo päätinkin etten purkkeja enää osta. Mutta sitten näin tuon purkin ja pikaisella laskutoimituksella totesin, että se tulee edullisemmaksi ostaa kirpparilta kuin fb-kirpulta postikulujen vuoksi.

   Poista
 2. Hei! Löysin sun blogin puolivahingossa vajaa viikko sitten - ja koukkuun jäin! Lukaisin kaikki postaukset muutamana iltana ja oikein harmitti, kun pääsin "reaaliaikaan". Nyt joudun aina odottamaan postauksiasi... Mitä mä nyt luen iltaisin, kun lapset on tutimassa?!
  Jos pienen toiveen saa esittää, niin jäin kaipaamaan pohjapiirustuksia, niin talon joka kerroksesta kuin tontistakin. En tiedä, mikä syndrooma mulla on, mutta tahdon aina nähdä muiden asunnoista pohjapiirustukset, jos esittelevät sisustuksia tai remontteja.
  Olen muuten syntynyt samana päivänä kuin sinäkin - tosin useamman vuoden aiemmin....
  Mukavaa talvea sinne maalle!
  - Veera

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja mukavaa että blogini kiinnostaa. Itse kirjoittajana tulee aina verrattua muiden blogeihin ja tuntuu, että oma ei ole mistään kotoisin :) Kiitos postaus ideoista. Melkein joudun paintilla itse piirtämään pohjapiirroksen, sillä taloa ostaessa emme sitä saanut. Tontista voi sanoa vain että tämä on neliskanttinen, 4500neliön suuruinen (on siinä nurmikon leikkaamista!). Vielä kerran tervetuloa ja koitan postata pikaisesti lisää iltojesi iloksi :)

   Poista