torstai 6. helmikuuta 2014

Baarikyltit


Aiemmassa postauksessani mainitsin löytäneeni kylttejä baarimme seinälle. Baari ei ole valmis (koskahan lie valmistuu) ja kyseistä seinääkään ei siellä vielä ole (mutta joskus on) mutta kun oli pakko. Eräs erityisistä taidoistani on nähdä tila valmiina ja sekös miestäni ketuttaa. Vanhasta baarin puolesta tulee siis olohuoneemme, emme ole jatkamassa baaritoimintaa (sori, kaikki kylänmiehet!). Niin, koska näen tilan valmiina, kerron ehkä vähän turhan useinkin miehelle, että minkälainen siitä tulee. Molemmilla on omat visiot, saa nähdä millainen yhteentörmäys visioillemme tulevaisuudessa tulee. Mutta onneksi olimme näistä kylteistä samaa mieltä.


"Älä kuivu, juo raikas koff", "Muista välihuikka! Nauti koff" ja "Virkistävä koff hanasta" löytyivät paikalliselta facebook - kirppikseltä. Tyttökyltit olivat 15e/kpl ja pikkukyltti 10euroa.

Baarin puolelle olemme lattiamateriaaliksi valinneet muovimaton. Tämä siksi, että koirataloudessa se pysyy parhaimmassa kunnossa ja siksi, että niitä on nykyisin nättejäkin myynnissä. Parashan olisi vanha kunnon lautalattia, mutta sellaista tuolta ei purettaessa löytynyt. Lukuisien maalikerrosten jälkeen löytyi klinkkerilaattaa, joista suurinosa oli rikki. Ne piikattiin loppukesästä pois.
En tiedä mitä väriä mies on suunnitellut lattiaan, minulla on ollut alusta pitäen suunnitelmissa, että lattiasta tulee harmaa. Harmaa siksi, että siinä ei näy lika ja miljoonat koirankarvat niin helposti. Löysin netistä hyvän malli esimerkin siitä, minkälainen lattia olisi.

Pikaisesti askartelin paintilla pohjapiirroksen siitä, että minkälainen baari tulee olemaan sitten joskus.

Tällä hetkellähän baari on täysin avointa tilaa, ainoastaan tuulikaappi on alkuperäinen ja se säästetään, samoin pohjalaistakka ja baaritiski. Kaikki muut pitää rakennella. Sitä odotellessa. Mutta ainakin on tullut suunniteltua tarkasti :) Ulkoseinät luultavasti jäävät valkoisiksi, mutta kodinhoitohuoneen seinät (jotka näkyvät baariin) tapetoidaan.
Suunnitelmia, suunnitelmia. En ole vielä ruvennut tapettia etsimään, koska siihen on kyllä aikaa. Puoli vuotta meni että löysin sopivan tapetin kirjastooni, eikä sitäkään ole käyty vielä tilaamassa.
Tykkään kirjastossa olevasta vihreäraitaisesta tapetista, minusta se sopii hyvin huoneen henkeen, mutta valitettavasti se on jo niin huonossa kunnossa, että uusi on laitettava joskus.

RTV:n valikoimista löytyi kaunis perinteinen paperitapetti, tämä on se oikea!


2 kommenttia:

  1. Haluatko halvalla tuota tapettia 5 rullaa? Jos siis tarkoitat sitä valkoista, jossa on valkoinen kiiltävä painatus. Ostin joskus ja jäi laittamatta, kun suunnitelmat muuttuivat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo on sellainen missä on vihreällä ne kuviot. Mutta se valkoinen voisi mennä toiseen huoneeseen, huutelen facebookissa sulle.

      Poista