maanantai 13. tammikuuta 2014

Sohvapöytä

Aamulla herätessäni oli sisällä vain +17.8 astetta lämmintä ja se ei tälläiselle vilukissalle sopinut. Joten päivä lähti käyntiin takan lämmittämisellä. Meillä on patterit päällä vain yläkerran kahdessa huoneessa, kellarin käytävässä ja alakerran makuuhuoneessa, muuten mennään takan voimalla.
Varastosta hain vanhan sohvapöytäni ja aiemman lasikantisen kannoin kirjastoon, jonne se sopii tyyliltään paremmin. Pöydän alatasolla on vanhassa (dyykatussa) ostoskorissa koirien lelut ja luut.
Pöytäliinana on Annon verhokappa, joka oli meidän ikkunaamme liian leveä. Tarkoituksena oli ommella siitä tyynynpäällisiä, mutta sopiihan se kaitaliinaksikin.
 Lisäksi on pakko kehua erästä tuotetta. Nimittäin Ecoverin winter edition astianpesunestettä. Kaunis pakkaus, hyvä tuoksu, ekologinen ja tummentumat lähti teekupista hetken liuottamisen jälkeen helposti pois. Tätä täytyy varmaan hamstrata varastoon vielä pari pulloa :)

3 kommenttia:

 1. Jep, tiedän tunteen: Eilen meillä oli sisällä lämpöä vain 14 ja risat. :P Meilläkin vain yläkerran 2 huoneessa, kuistilla ja suihkuhuoneessa patterit päällä ja yritetään säästää sähkölaskussa takkaa lämmittämällä. Tähän asti riittänyt kun joka toinen päivä lämmittänyt, mutta nyt kun pakkaset tuli niin täytyy varmaan joka päivä... Upea ruusukimppu muuten :)

  VastaaPoista
 2. Mistä noin ihanassa pullossa olevaa astianpesuainetta..? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joupin Citymarketista löytyi ecoverin nams nams astianpesuainetta :P

   Poista