torstai 30. tammikuuta 2014

Rentoilua

Meillä on elelty nyt koirien ehdoilla.
Kun mies on päivät töissä, on minulla kädet täynnä neljän koiran kanssa, eikä sisustelusta ja siivoilusta meinaa tulla mitää. Animal planet pyörii joka päivä taustalla, sillä koirat tykkäävät sitä seurata. Silloin saan rauhassa juoda teetä ja lukea blogeja, tai katsoa Sabrina teininoitaa.
Ollaan otettu ihan rennosti ja Pojun kanssa tutustuttu toisiimme. Poju on todella kultainen, voi kun se voisi meille jäädä... Joka on vaihtoehtona ainoastaan, jos paikallinen eläinsuojelujärjestö ei sille saa uutta kotia. Ainoa ongelma on ruoka. Koska poju on nälkää nähnyt, ei hänellä ole minkäänlaisia käytöstapoja kun ruuasta on kyse. Mutta niitä opetellaan pikkuhiljaa ja samalla lihotetaan pojua laadukkailla raksuilla ja meijerivoilla, unohtamatta herkkupaloja.

Olen haaveillut aikalailla. Liekö kevättä rinnassa?
Ostin paikallisen facebook - kirppiksen kautta kylttejä baarin seinälle, joista laitan kuvaa toiste. Baarin puolen remonttihan ei ole edennyt, mutta näin sieluni silmin miten kyltit sopivat paikkaan X, ottaen huomioon että siinä ei ole seinää eikä varmaan tule olemaankaan ihan lähiaikoina.
Olen siis haaveillut baarin puolen valmistumisesta.
Eilen lainasin kirjastosta keittiötarhan 3 vuoden aikaa ja nyt olen haaveillut keväästä ja kasvimaasta. Kun ei unta saa, on hyvä suunnitella kasvimaata. En ole suurikaan viherpeukalo, joten on hyvä että tässä on vielä useampi kuukausi aikaa suunnitella.
Onko Teillä minkäänlaisia postaustoiveita? Talosta, remontista, sisustuksesta, koirista, minusta?
Tässä jossain vaiheessa aion laittaa arvontaa kehiin, joten pysykää kuulolla!

3 kommenttia:

  1. Sisustusjutut ovat aina kiinnostavia. :)

    VastaaPoista
  2. Kylläpä on Poju tyytyväinen köllötellessään takan lämmössä. Ihan tekisi mieli viereen mennä :)

    VastaaPoista
  3. Sabrina teininoita! Täytyykin youtubesta taas etsiä ne katottavaksi. Silloin aikoinaan telkkarista piti kattoa jokanen jakso :D

    VastaaPoista