keskiviikko 8. tammikuuta 2014

.


Olen alkanut lukemaan jälleen enemmän. Jo entuudestaan luin enemmän kuin muut, mutta nyt olen päättänyt lukea vielä hiukan enemmän. Jos kirja on hyvä, luen sen alle vuorokaudessa, olkoot sivuja kuinka paljon tahtoo. Otin itseäni niskasta kiinni ja lainasin kirjastosta George R.R. Martinin Tulen ja jään laulut (eli siis Game of Thrones), ensimmäisen kirjan kanssa tihkaisi, mutta loput luinkin yhteen putkeen alle viikossa. Kirjat olivat yllätyksiä täynnä. Välillä oli kohtauksia, joissa tuntui ettei asiat edenneet yhtään ja kohta ne etenivät melkein liikaakin. Suosittelen! Neljä kirjaa (joista siis yksi oli kahdessa osassa, eli periaatteessa viisi), sivuja yhteensä kaikissa 3442. Ah, ihana luku <3 Mitä paksumpi kirja, sen enemmän tykkään.

Miehelläni on yöpöydällä yksi kirja ja aku ankkoja. Minulla on yöpöydällä kaksi kirja kasaa. Toisessa kasassa on kirjastosta lainassa olevat kirjat ja toisessa omat kirjat jotka pitäisi lukea. Lisäksi yöpöydän laatikossa on vielä sisustuslehtiä ja muutama keitto/sisustuskirja jos aika käy pitkäksi.
Tässä on hiukan fantasianörtin yöpöytää.
Kehyksissä on keski-maan kartta, seinälampusta roikkuu Harry Potterista tuttu ajankääntäjä ja kirjaläjässä on uusia hankintoja, vain hobitti ja keskeneräisten tarujen kirja ovat peräisin omasta kirjahyllystä.

Sivukkaasta hain edellisiltä asukkailta jääneen jalkalampun, joka on odottanut sitä että jaksan sen puhdistaa ja tarkistaa toimivuuden. Nyt sohvan nurkassa näkyy lueskella, ilman että kattovalon on oltava päällä.
Kirjojen lueskelun välillä olen ehtinyt siivota, ottaa joulukoristeet ja valot pois ja vaihtaa verhot. Koska talvi ei vain näytä tulevan, vaihdoin makuuhuoneeseen ja keittiöön kevät verhot.

2 kommenttia:

  1. Hienot verho! Onko nuo nyt jotain torakoita, koppakuoriaisia(?) vai mitä... Kuitenkin! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, jonkinlaisia torakan sukuisia ötököitä ne kai ovat :) Kangas on ostettu anttilan alesta tuossa pari kuukautta sitten. Täällä parempi kuva ötöistä: http://2.bp.blogspot.com/-_6ii_Xd9JfE/Ulo-UfMHdWI/AAAAAAAAGuc/SF1g0Ed5KP8/s1600/IMG_5046.JPG

      Poista