tiistai 3. joulukuuta 2013

Löytöjä, aarteita

Tässä alkaa tuntua sille, ettei tarvitse ostaa itselle joululahjoja ollenkaan, kun kaikkialta löytyy jotain kivaa, mikä on "pakko saada". Minä kuulun siihen lahkoon, joka ostaa itselleen joululahjan. Ja siihen lahkoon, joka hamstraa kaikkea kivaa nurkat täyteen.

Vanhat käsilaukut on sellaisia, jotka minun on yksinkertaisesti pelastettava.
Tämän laukun sain muutama päivä sitten. Kyseessä on edesmenneen mummani vanha laukku, jollaista en muista hänellä edes nähneeni käytössä. 
Lisäksi löysin samana päivänä kirpputorilta hienon muumimamman laukun.
Vanhoissa laukuissa pidän erityisesti siitä, että niitä ei ole jokaisella vastaantulijalla, että ne ovat tilavia, kauniita, kestäviä ja ekologisia. Meidän aikamme käsilaukut eivät tule kestämään 30-40vuotta, sillä moni muukaan aikamme vaate ei tule kestämään niin kauan, hyvä kun kestävät 3-4vuotta.

Ja täällä taas kuvia uusista keräilyihastuksistani, Monster high nukeista.
Ostin huutonetistä paketin, missä oli neljä nukkea, kaksi minulle ja kaksi pikkusiskolle. Ensimmäisenä paketin saavuttua, sain taikasienellä ruveta putsaamaan nukkeja ja harjaamaan niiden tukkaa. Toisaalta, mieluiten putsaan nuket (myös my little ponyt) itse, kuin että joku muu putsaa ne. On nimittäin tullut vastaan eräskin poni, joka oli pesty. Eli laitettu sellaisenaan johonkin sankoon ja voi pojat, että poni tuoksahti tunkkaiselle. Näissäkin nukeissa oli likakerros ja tukka aloittanut rastoittumisen. Poikkeuksena kuvissa oleva sinitukkainen Ghoulia, joka tuli vaihtokaupan seurauksena ja oli täydellinen jo sellaisenaan.

Olen kyllä hurahtanut näihin nukkeihin täysin ja näillä on ihania kenkiä!
Minulla on näitä nukkeja nyt seitsemän ja tänään haen neljä lisää, iiks!
  Unohtamatta pikkusiskon bongaamaa kirppislöytöä, MH - mukia!

1 kommentti:

  1. miten noin hienoja nukkeja on viitsitty tai ehditty jo noin kaltoin kohdella :/ ymmärrän, että meidän ikäisten lapsuuden barbiet on jo vähän nuhjuisia ja hiukset rastoilla, mutta nämä ihan uudet! mä ainaskin kersana pidin niin hyvää huolta nukeistani ettei muuten ole vieläkään yhdenkään barbien tukka putkella :D ja mä vielä keräilin niitä joilla oli ihan hurjan pitkä tugga.

    yli ihana toi Muumimamman laukku! mikähän siinäkin on, että tosiaan joulun alla löytää eniten kaikkea kivaa itselle... :D

    VastaaPoista