lauantai 28. joulukuuta 2013

Joulu ol ja men

Jouluna tuli syötyä, nautittua, katsottua lastenohjelmia ja saatua lahjoja.
Tämä joulu oli poikkeuksellinen ja se vietettiin vain oman perheen kesken (eli minä, vanhempani, pikkusisko ja pikkusiskoni avopuoliso). Aikaisempina jouluina on kyläilemässä käynyt minun kummini ja joulupukki. Joulupukki meillä ehti käydä 26vuotta mutta nyt oli pukilla kiirettä eikä hän ehtinyt lahjoja jakamaan. Meillä on käynyt pukki joka joulu, aina syntymästäni saakka ja vaikka perheen nuorin onkin jo 22vuotias ja tiedämme kuka pukki on, on hänen käyntinsä aina kuulunut jouluun.

Kilttikin olin tainnut olla tänä jouluna.
Pussilakanoita, tyynyliinoja, tyynyt, sukkia, sukkahousuja, kosteusvoiteita ja suihkugeelejä ja tietty monster high nukkeja! Tässä on jouluna saamani nuket. Vasemman puoleinen Frankie on pikkusiskoltani, keskellä oleva Gigi on lahja avopuolisoltani ja oikealla olevan Rochellen annoin itselleni lahjaksi. Kokoelma on hiukkasen kasvanut 1,5kuukaudessa.
Lisäksi sain muumien muutto - mukin ja uusimman joulusesonki mukin. Näitähän keräilen myös ja taas on hyllyssä kaikki kaupasta saatavat sekä vanhoja poistuneitakin. Muutto on niin kaunis muki, että saatanpa hankkia sen myös ihan käyttöön saakka.

Tässä tulvakuvia Teille, vertauksena ensin kesäkuva ja sitten ihanan jouluinen kuva. Kesä, tule jo!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti