sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Huhhei


Sen jälkeen kun olen hullaantunut monster high - nukkeihin, olen vähentänyt reippaasti kirpputoreilla käymistä. Osittain sen vuoksi, että budjetti ei kestä sekä nukkeja, että kaikenlaista pientä kivaa mitä kirppikseltä tulee yleensä raahattua kotiin. Pari päivää sitten tein kirppiskierroksen ja toivoin että löytäisin MH - nukkeja, tai edes jotain barbin/bratzien vaatteita jotka sopisivat nukeilleni. Viisi kirpputoria enkä ostanut yhtään mitään. Suthko edullista Fineliakin tuli vastaan, mutta ne vievät keittiössä niin paljon tilaa etten halua niitä hankkia nyt enempää.

Omaan pikkukirjastooni vaihdoin jouluverhot ja laitoin ikkunaan anopin antaman lyhdyn.

Eilen kävimme akkaporukalla Tampereella Ikeassa.
Sain siellä menemään ihan kohtuullisesti rahaa, mutta summasta ei silti olisi uskonut että olen käynyt ikeassa, niin pieni se oli. Kaikenlaista turhanpäiväistä tuli osteltua, suurin hankinta oli hyllyn kannattimet ja hyllyt.  Tämä hylly menee (ehkä) baarin puolelle, sitten kun se joskus valmistuu. Siihen saakka se saa olla nukkehyllynäni kirjaston nurkassa.
Huomatkaa repsottavat tapetit.

 Tänään sain jotain aivan superhypermega ihanaa ja ihan ilmaiseksi!

Toinen ihanuus on tämä kahden istuttava pulpetti, joka on ollut isovanhempieni puuvajassa. Loistavassa kunnossa kun ottaa huomioon, että pulpetti on ollut puiden ALLA 45vuotta! En aio maalata sitä, sillä se on juuri täydellinen noin.
Toinen ihanuus etsii hiukan vielä paikkaa (ja sopivaa kiinnikettä).
Näin upean ryijyn sain kummisedältäni, korkeutta sillä on n. 2metriä. En ole ikinä nähnyt tälläistä ryijyä ja heti kun tämän näin... No, se oli rakkautta ensi silmäyksellä.
 Mitäs pidätte ryijystä tai pulpetista?

5 kommenttia:

 1. Toi pulpettihan on todellinen löytö, ja arvokaskin varmasti! Ryijy on kanssa hieno ja eikös ryijyt ole nyt kuuminta hottia ajan hermoilla olevissa sisustuslehdissä ja -blogeissa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja pulpetti on myös varsin hyvän kokoinen, itsekin mahdun siinä istumaan vaikka polvet hiukan ottaakin pulpetin pohjaan :) Ryijyjä on kieltämättä monissa blogeissa näkynyt, mikähän lienee seuraava trendi :)

   Poista
 2. Ooh mikä ryijy! Kaunis, ja varmasti myös arvokas. Meilläkin on vanha pulpetti (odottaa paikkaansa lastenhuoneeseen), jonka porukat löysi kohta kolmisenkymmentä vuotta sitten kaatopaikalta. Silloin niissä sai vielä koluta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ryijy on kyllä todella kaunis ja sopisi teidänkin kartanoonne, vaikka tuskin ikinä siitä luovunkaan :P

   Poista