tiistai 12. marraskuuta 2013

Time-turner

Istun harvoin kirjastossani, liiankin harvoin. Mutta en halua istuskella ja "rentoutua" siellä kun kolme koiraa pyörii jaloissa. Sen vuoksi hiippailen sinne yleensä silloin, kun mies on tullut kotiin ja on terminaattori-huskyn kanssa alakerrassa. Pikkutyttöjen kanssa yläkerrassa ei ole ongelmaa, elleivät innostu leikkimään.

Tänään hiippailin yläkertaan ison tavarakasan kanssa. Mukana oli pari kirjaa, puhelin, sytkä, mp3 soitin, kaksi taulua ja ompelukonekin. Mutta eihän sitä sinne jaksa joka päivä kiivetä ;)
Ennen rentoutumista uuden kirjan ( Veri kielellä ) kanssa, oli tehtävä hiukan uudelleen järjestelyä ja pienimuotoista sisustelua.

Vähän aikaa sitten käväisin tutustumassa paikalliseen metallinkeräyslavaan. Kaikenlaistahan siellä olisi ollut, mutta pyrin välttämään projektien ottamista. Joku oli ottanut uusiokäyttöön ompelukoneen pöydän ja kantanut koneen lavalle. En kerrassaan voinut jättää sitä sinne, vaikka en sillä mitään teekkään. Nyt se saa olla yläkerrassa porinmatin päällä, valikoidun tavarakokoelman kera.
Etualalla oleva riipus saapui tänään postissa, kyseessähän on ajankääntäjä Harry Potterista. Jokaisen fanin hankinta :) Kirpputorilta hankittuihin kehyksiin laitoin myös pari kuvaa, ongelmana on se että minulla on liikaa hienoja kuvia ja liian vähän kehyksiä.

1 kommentti: