lauantai 23. marraskuuta 2013

Taulumummoilua

Meilläpäs onkin lunta, jee! Heti on paljon valoisampaa ja koirilla mukavampaa.
Vilmalta poistettiin keskiviikkona hammas (taas), oli yksi poskihampaista haljennut ja kerännyt mätäpatin juureen, eli potilas numero 1.
Torstaina kokeilimme pitää Almaa pihalla irti. Meillä oli Luna flexissä, koska se flikka on niin liukas liikkeissään että karkaisi heti. Tuumasin Vilmalle ja Almalle, että mennään sisälle. Alma lähti juoksemaan täyttä vauhtia kohti taloa... No, Luna nappasi Almasta kiinni kesken juoksun. Alma vinkuu todella helposti ja Lunalle taas muiden vinkumisesta napsahtaa päälle saalistusvietti. Onneksi olimme molemmat paikalla, ei lähtenyt henki eikä jouduttu lähtemään eläinlääkäriin, mutta nyt on Almalla korvanlehti halki, kiitos Lunan. Nyt Alma pelkää Lunaa taas vielä vähän enemmän, kiitos Luna! Siinä potilas numero 2.
Vilmalle aamuin illoin antibiootteja ja kerran päivässä kipulääke, Alman korva putsataan kahdesti päivässä laimennetulla betadinella ja toivotaan, ettei tulehdu.

Nyt kun maanisen koiraemon tiedote on luettu, voimme siirtyä toiseen aiheeseen.

Kirjastossa hiukan ripustelin tauluja seinille ja vaihtelin muutaman paikkaa.
Kirkko - aiheisen kanavatyön sain Äidiltäni, joka oli saanut sen roinalaatikon mukana huutokaupasta.
Kirjastoni alkaa muistuttamaan vanhan mummon yksiötä :)

Koska kukka - aiheisia tauluja on kerääntynyt, päätin tehdä niistä kollaasin. Alunperin suunnittelin tekeväni kollaasin kirjaston odotustilaan, jossa meikkipöytäni on, mutta totesin että kollaasi sopii paljon paremmin kirjastooni. Neliskanttiset on hankittu kirpputorilta, isomman pyöreän sain Äidiltäni ja pieni pyöreä on edesmenneen Mummani tekemä.
Nälkä kasvaa syödessä. Nyt Monster high - nukkeja on jo kolme (ja yksi on tulossa vaihtokaupan seurauksena, kaksi ebaysta ja kaksi sitten kun veronpalautukset tulee, diididii).
Vanha ompelukone on dyykattu ja sopiva paikka nukeille. Pieni metallinen tuoli on oikeasti kynttilänjalka, mutta sopii tuohon virkaan paremmin.
Virkkasin jo Spectralle pikkuruisen huivinkin huvin vuoksi.
Loppuilta syödäänkin herkkuja ja nautiskellaan rauhallisesta illasta.

1 kommentti: