sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Tänä aamuna olemme saaneet nauttia jo harvinaisemmaksi käyneestä ilmiöstä, nimittäin auringon paisteesta. Tai siis olisimme saaneet, ellemme olisi eilen käyneet katsomassa erään yhtyeen keikkaa ja nyt molemmilla aavistuksen jälkitautia :) 

Viime viikonloppuna maalasimme baarin puolen katon ja istutin isäni kanssa 28kappaletta kuusentaimia. Mikäli tahdomme laittaa kuusiaidan koko tontin ympärille, tarvitsemme enää vain n. 290kappaletta kuusentaimea... Olin ajattelematon, enkä käyttänyt huivia pihalla ollessamme ja sen vuoksi minulla on ollut nyt viikon verran niskat kipeät. Töissäkin on vain pakko istuskella huivi kaulassa, eikä ilman sitä ole pihalle asiaa.
Viime viikonloppuna käväisin myös pitkästä aikaa dyykkaamassa. En ole täällä asuessani käynyt kertaakaan, kun en ole oikein tiennyt että missä kävisi.
Nähdessäni tämän rautaisen kattilan, oli minun pakko onkia se ison rojuläjän alta. Sisälle tuota ei valitettavasti voi enää tuoda, mutta talveksi ajattelin laittaa sinne hiekkaa, että pihan hiekoittaminen onnistuu näppärästi.
 Toisena löytönäni olivat nämä vanhat hitsauslasit(?). En tiedä mitä niillä teen, luultavasti en yhtään mitään mutta ne olivat niin sympaattiset että oli pakko ottaa mukaan.
Minua jäi myös vaivaamaan 60luvun hooverin pikku-imuri mutta kerrankin ajattelin miestäni, enkä tuonut lisää tarpeetonta "rojua" hänen jalkoihinsa :)

Ystäväni kävi Tampereella, siellä ihmeellisessä paikassa minne mies ei suostu kanssani lähtemään. Koska keittiössämme ei ole tarpeeksi laskutilaa, tilasin häneltä Bekvämin tarjoiluvaunun. Vielä on suunnitteluasteella, että minkä värinen siitä tulee. Siihen saakka, saa jaffa - vahakangas olla suojaamassa.
Vasemman reunan sarviksen muovikippo löytyi kirpparin ilmaislaatikosta. Nyt se säilöö sisäänsä liha ja kasvisliemikuutioita.

 Ja viimeisenä päivän muuten vain random kuva.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti