lauantai 12. lokakuuta 2013

Edullisia hankintoja

Aurinkoista lauantaita!

Meillä on keittiössä valaistus huono, keskellä keittiötä on loisteputkivalaisin joka ei valaise kunnolla ruokapöydän päälle. Kattolamppua emme ala vaihtamaan ennen remonttia (joka tapahtuu joskus), joten oli suunniteltava jotain muuta. Meillä syödään harvoin ruokapöydän ääressä, useimmiten mies tekee siinä leivät itselleen. Joten mistä löytyisi keino valaista mies-raukan leipähetki? Kirpputorilta tietysti! 1,50euron Livalin valaisin sopii pöydän kulmalle kuin nakutettu ja nyt on miehen leipähetket pelastettu!


 Eilen töiden jälkeen hain paketin, joka seikkaili luokseni lumppulasta.
Paketista kuoriutui neljä kappaletta Marimekon Kaivo - verhoja. Aika lyhyitä, mutta juuri sopivat meidän ikkunoihimme ja jää vielä pattereillekin hengitystilaa. Olisin halunnut laittaa nämä ikkunaan heti saman tien, mutta jo ostaessani nämä päätin, että ovat ikkunassa vasta jouluna.

Täällä alkoi tänään hirven metsästys, joten mies jätti koko naisväen (eli minut ja kolme koiraa) kotiin ja lähti juoksentelemaan metsään hirvien perään. Sen kunniaksi aion käydä kirpputorilla, vanhempieni luona ja sitten katsoa Rillit huurussa - sarjaa ja muutaman Star Warsin. En ole ollut aiemmin kovinkaan kiinnostunut SW:stä, mutta koska olen katsonut 1,5viikon sisään lähes 4 tuotantokautta rillit huurussa, on siitä tarttunut pieni pakkomielle kyseisiin elokuviin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti