tiistai 22. lokakuuta 2013

Ai! Laurië Lantar

Aamu alkoi takan lämmittämisellä, baarin katon maalaamisella, tiskaamisella, eväiden tekemisellä ja mitä kaikkea tässä 1,5tunnissa vielä ehtiikään, ennen kuin täytyy aloittaa työpäivä.
En toki maalannut baarin kattoa kokonaan, vain osan sillä tiesin etten ehdi millään maalata sitä kokonaan näin aamusta. Onneksi katon jakaa tukipalkki, joten se sai olla rajanani.
Kyllästyin odottamaan, että koska meillä mies saisi inspiraation ja tulisi kanssani maalaamaan niin aloitinpa sitten itsekseni.

Lauantaina lähdin käymään ruokakaupassa, mutta päädyinkin anopin kanssa Seinäjoelle kirppikselle. On kummallista, että kirpputori on täynnä tavaraa mutta mitään ei löydy.
Ostin kortin, joka tulee baarin puolelle (kun se joskus on valmis) kehyksiin.

Tein myös vallan upean löydön eurolla! Älkää huomioiko seinää, patterin pistoketta tai väsynyttä bloggaajaa ;) Olen niin rakastunut tähän hattuun, kukapa ei tykkäisi mummun hautajaishatusta?
Miinuspuoli on vain että koska minulla on lähes kaikissa lävistyksissäni hevosenkenkä renkaat, jään hatun verkkoon jumiin ;)
Kotiin tullessani käväisin eräällä metallinkeräyslavalla tutkimassa että olisiko joku kenties vienyt sinne mitään kivaa. Olihan siellä, mutta tuoleja en uskaltanut ottaa koska tässä talossa on projektia aivan riittävästi ja mies ei olisi välttämättä tykännyt. Otin siis vain pienen lääkepurkin, jossa oli vanhoja markkoja sisällä ja tämän ihanaisen numero emalimukin. Muki oli ollut selvästi rakas, päätellen siitä että se oli aivan mustana teetahroista sisältä.

Eilen töiden jälkeen tunnelmoin, takassa valkea, kastehelmissä tuikkuja ja uusi hieno anopilta saatu väriä vaihtava kynttilä. Suosittelen! Mutta jos olet herkkä hajuille, niin jätä hyllyyn, on nimittäin melko voimakas tuoksuinen.
Ja otsikkohan on lähtöisin tälläisestä kappaleesta:

3 kommenttia:

  1. Noiden kynttilöiden tuoksu oli mun mielestä aluksi myös aika voimakas, mutta nyt, kun oon muutaman kerran sitä polttanu, haju on ihan olematon! Ihan kuin se kaikki tuoksu olisi ollu ensimmäisessä sentissä sitä kynttilää...

    VastaaPoista
  2. heippa ja terkut vantaan suunnalta!oon lueskellu blogias ja tykkään,se on niin kotoinen. t Kiisu

    VastaaPoista
  3. Mä en pitänyt tuosta väriä vaihtavasta kynttilästä, jotenkin liian amerikkalainen hömpötys :D

    VastaaPoista