perjantai 6. syyskuuta 2013

Verhojen vaihtelua

Tunnustaako kukaan muu olevansa aktiivinen verhojen vaihtelija?
Olemme asuneet tässä talossa kohta 4kuukautta (hui!) ja olen vaihtanut verhot sinä aikana varmaan nelisen kertaa.

Suunnitelmissani oli tilata keittiöön uudet verhot, mutta en saanut useammasta vaihtoehdosta päätettyä sopivaa, joten tilaus jäi vielä tekemättä. Siihen saakka keittiössä saa olla miehen mummaltaan saadut retro-verhot. Jyskin maatuska vahakangas sopi verhoihin hyvin, joten jaffa meni takaisin kaappiin odottelemaan vuoroaan. Mielestäni keittiö näyttää nyt sopivan syksyiselle ja harmoniselle, ainakin muutaman viikon.

Samalla inspiksellä vaihtui makuuhuoneenkin verhot. En ole malttanut yksiäkään verhoja lyhentää, joten kaikissa pitkissä on "hienot" taitokset yläreunoissa. Verhojen pariksi vaihdoin sängyn reunalle tummemman punaisen satiinitäkin.
 Tässä makuuhuone ovelta katsottuna. Ihmettelettekö kummallista möykkyä satiinitäkissä? Sänkyä pedatessa tapahtui pieni petausvirhe.
 Täkin alle nimittäin jäi koira, joka ei halunnut liikkua senttiäkään.

2 kommenttia:

  1. Onpa kivat keittiön verhot. Mäkin tunnustan vaihtelevani verhoja usein. Niillä saa kivan helpolla ja halvalla piristystä sisustukseen.

    VastaaPoista
  2. Meillä äiti on kove vaihtelemaan verhoja joten kai se taito on perittyä. Nyt tosin uuteen kotiin ostin Vallilan violetit mandariini-verhot ja oon niin rakastunut ettei ne taida hetkeen lähteä mihinkään. :)

    VastaaPoista