torstai 5. syyskuuta 2013

Toisen romu on toisen aarre

Auton huoltoon vienti reissu sai uuden käänteen, kun ei tarvinnut maksaa mitään siitä, että auto oli vikatutkakoneessa kiinni, hurraa! Yleensähän siitä(kin) joutuu maksamaan. Sen kunniaksi käväisin sitten... missäpä muualla kuin kirpputorilla.
Tänään tein kyllä loistavia löytöjä!

Messinkinen omena.
Sillä ei tee mitään, eikä miehen mielestä varmaan ole kauniskaan. Mutta mitä Te olette mieltä?
Minusta se oli maailman hienoin omena! Samalla ostin kaupungilta terrakotan väriset kynttilät pikkusiskon dyykkaamiin jousi-kynttilänjalkoihin.

Posteljooni toi lumppulan villiksestä ostamani polymeeri-elukat, ovat ne vaan ihania! Minun pitäisikin tehdä postaus, jossa esittelen kaikki laumani jäsenet.
Mutta tämä..... Tämä ihanuus kuvan etualalla löytyi kirpputorilta! En IKINÄ ole näitä nähnyt kirppiksellä ja tämänkin kohdalla jouduin useamman kerran tarkistaa että onko hintalapussa oikea hinta, olihan siinä. 2,50euroa Finelin Lintu-kupposesta! Raukka on ottanut elämänsä varrella paljon osumaa, mutta se ei minua haittaa.
Ihmettelettekö punaista pyykkikori-viritelmää? Kuvassa esiintyvällä nenän omistajalla on tapana hakea klapitelineestä puita järsittäväksi. Tein sitten väliaikaisen viritelmän kun ei kaikki klapitelineet mahtuneet takan päällekään.

Lisäksi tietenkin kirjoja.
Olen ollut utelias näiden Alyson Noël:in kirjojen suhteen. Nykypäivän fantasiakirjallisuudessa eri kirjailijoiden kirjat helposti matkivat toisiaan ja osa on hyvinkin teinimäisiä.
Suomalaista sisustuskirjaa en ole vielä kertaakaan lukenut, se on harvinaista sillä olen lainannut kirjastosta lukuisia kirjoja mutta tämä ei ole ilmeisesti koskaan ollut hyllyssä tai sitten olen löytänyt jotain muuta tilalle. Nyt siis lueskellaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti