maanantai 16. syyskuuta 2013

Teinpähän itse

Hyvä on, tätä ensimmäisen kuvan aihetta en tehnyt itse.
Baarin puolen remontti on ulkopuolelta valmis! Sisäpuolella uudelleen rakentaminen alkaa vasta nyt, purkaminen on suoritettu jo aikaisemmin. Miesväki hoiteli ikkunat paikoilleen, anoppi maalasi vaaleat osuudet ja minä maalasin karmit ruskeaksi. Harkitsemme vakavasti, että ulko-ovi maalattaisiin mustaksi. 
Mutta tämän tein.
Ostin jo joskus heinäkuussa retrokirppiksen villistä lännestä palan marimekon kaivoa, jolla suunnittelin verhoilevani keittiön tuolit. Kangasta on epämääräisen kokoinen pala, viimeiseen tuoliin ei tule kokonaista kuviota. Muutenkin kankaan asettelu oli haasteellista, mutta olen silti tuoliin numero yksi hyvinkin tyytyväinen. En pidä tuolien verhoilun kanssa mitään kiirettä, seuraavan verhoilen sitten kun huvittaa.
Olen jo hetken aikaa seuraillut d-c fix -hehkutusta, enkä ole löytänyt sitä paikallisten kauppojen valikoimasta. Sitä mitä ei löydy normaaleista kaupoista, löytyy Vesa Keskisen Tuurin kyläkaupasta. Olisin halunnut fiksailla keittiön kaapit, mutta siihen tarkoitukseen d-c fixiä olisi pitänyt hankkia niin monta rullaa että lompakko ei olisi ollut hyvillään. Joten aloitin vessan kaapeista tämän "remontin". Mielestäni kaapeista tuli aika kivat :)

Uudet vetimet pitäisi vessaan hankkia, tai maalata vanhat. Siihen saakka vanhojen koristeena on tarrat. Lisäksi olen harkinnut köyhän miehen remonttia, eli maalia kaakeleihin.

 Tietenkin keskiseltä piti myös ostaa kanervia, jotka viihtyvät vähänkyrön valmistamassa emalisoikossa, joka löytyi ulkorakennuksesta taannoin.

3 kommenttia:

 1. Vau tosi kivat tuli noista kaapeista! Voiku meidän keittiökaapin oville vois tehdä saman, mut ei voi kun ne on peiliovet.

  Blogissani on muuten sinulle haaste, jos jaksat vastailla :)

  VastaaPoista
 2. Hei, käyhän kurkkaamassa täällä:

  http://kotilablogi.blogspot.fi/2013/09/sisustuslehtiarvonnan-voittajat.html

  VastaaPoista
 3. Moikka moi! Sain vinkkiä ja kävin kurkkimassa ..kiitos kauniista sanoista Jovelassa <3 Tä hyvä fiilis kantaa :)

  Dc-fixiä myydään ainakin Prismassa ja K-Raudassa ..Keskisellä on kuitenkin valikoimaa paljon enemmän. Tosi kivan näköinen tuli vessasta nyt :)

  VastaaPoista